No Ewuniu.. sądząc po wielkości twoich skarbów to pusty ogród miałaś... baaaardzo dawno temu Dziwię się jak sobie radzisz tam że coś wsadzisz i nie zdepczesz. W takim wielkim i zapełnionym ogrodzie to nie lada wyczyn. To skoro fotek nie masz to chociaż pochwal się co kupiłaś
Ewa miała pusty ogród 12 lat temu Sprawdziłam w pierwszej części wątku, którą Ewunia założyła w lutym tego roku Przyznaję się - szukałam jakich ogród jest rozmiarów (nie znalazłam)
Ewuniu u Ciebie jak w Ogrodzie Botanicznym chciałoby się wejść i krążyć i oglądać. Bardzo proszę o więcej zdjęć, bo bardzo lubię atmosferę Twojego świata roślin
Milenko! Idę sprawdzić bo aż trudno uwierzyć...że wątek cz. 1 był w tym roku Szok normalnie. No i jak mówisz 12 lat..to faktycznie wszystko pięknie i szybko ci Ewuniu urosło. Biegnę do cz. 1. Zainteresowała mnie Milenka.
Ewuniu byłam u ciebie w cz.1 jestem w szoku...że zaczęłaś wątek niewiele wcześniej niż ja. Myślałam że z rok wcześniej to minimum. No.. to chyba jesteś najbardziej aktywną forumką