Kochani , jesteście mili , naprawdę i dziekujemy obie z Zosią - teraz już będę cały czas i wkrótce fotki wkleje bo ogród się budzi . Kto z Was jedzie do Sulejowa , przyznać się , od razu ,proszę
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Znamy się z literek ,a teraz ja Ciebie z obrazka , ktoś napisał babcia ,babcia ma zmarchy i chustusię na głowie , a tu niewiasta i jak pięknie w ogrodzie
Witaj Ewo,na wstępie gratuluję wnusi :)Jeżeli mam być szczera to nie wyglądasz na babcie tylko na mamusie,serio.
A tak nawiązując do ogrodu to masz bardzo ładny i zadbany ogród,pozazdrościć.Jeżeli to nie tajemnica to mam pytanie ,z jakiej okolicy świętokrzyskiego jesteś,czy gdzieś blisko Kielc może?
Witaj Betusia Na Końcu Tęczy - i dziękuję za miłe słowa zarówno o ogrodzie jak i o Nas zapraszam częściej w odwiedziny - ja mam do Kielc około 60 km - jestem bardziej z okolic Starachowic .
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Sorry ,że tak pytam gdzie mieszkasz ,ale oglądając twoje zdjęcia z wesela zobaczyłam chłopaka ,który jest bardzo ,ale to bardzo podobny do mojego brata ciotecznego i stąd moje właśnie pytanie skąd jesteś.Mój brat ma na imię Karol.