EluAniu
dziękuję bardzo...ja postanowiłam że tegorocznego ostatniego Abrahama bedę obchodzić do maja 2014r. Od listopada oblewam emeryturę której mam nadzieję doczekać razem z moją miażdżycą dolną oraz inną.... tarczycą itp. insektom
Basiu zdjęcie domu jak do zachęcenia kupującego Pomysł ze schodkami chyba i mnie nasunął rozwiązanie, bo mam starą drabinę po poprzednikach na którą nie odważyłabym się wejść rozdzieliłam ją na dwie części i postawiłam pod powojnika, ale coś mi nie pasuje i też ją wyczyszczę walnę bejcą i będzie lepiej wyglądać
Aniu-sweety chyba mnie odmłodziłaś ja właśnie skończyłam ostatnią 50-tkę czyli mam 59....wiosenek a że jestem na zasiłku przedemerytalnym od kilku ładnych lat to po 60-tce będe mieć prawo do emerytury, a dołożyli mi całe 6-mies. Marysiu radze szlifierką przejechać schody, pomalowałam zieloną rustykalną lak.bejcą, i stoją na niej kwiatki na werandzie, zdjęcia jeszcze nie mam
Mam szlifiereczkę i przelecę zrób fotkę i ja też jak swoją zrobię to Ci zadedykuję ale nie wiem kiedy, bo jak przeszłam przez to trawki narosło w kwiatkach w ch....
zdjęcie chatki Twojej super...ale masz pomysł z drabiną...
...oj Basieńko dam ci zaraz sygnał gdy zaczną drogę poprawiać tylko jak to bywa u na to kiedy będzie... ...
Basiu przepraszam, że spóźnione, ale szczere, jak najserdeczniejsze życzenia co najmniej 150 lat w zdrowiu i wszelakiej pomyślności I pamiętaj masz 21 lat do 80-tki
Baśka, pomysł i realizacja z drabiną godny rozpowszechnienia .
Bardzo lubię Twoje zdjęcia, szczególnie te krzywe/skośne, czy jak je nazwać .
Przywodzą na myśl fantastyczne wspomnienia z prawdziwej wsi... .