Działeczka Ewy W cz.3
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Działeczka Ewy W cz.3
No takiego szkółkarza to trzeba napiętnować .Jest taki dział polecane i niepolecane więc trzeba go tam umieścić ,żeby więcej osób sie nie nacięło .Byłaś w cudownym ogrodzie Ewciu
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Masz tego buczkamarpa pisze:Ewciu- M jak to M ale ogólnie nie narzekam ....Buczka też mam od niedawna i bardzo mi przypasował a dzisiaj zaszalałam i kupiłam sobie brzozę youngii no i różanecznik a wczoraj 2 azalie
.No i pewno na ten sezon z poważniejszych zakupów tyle.

Jadziu podobno ten dział zamknęli a szkoda

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ciekawe komu ten dział przeszkadzał? .Uczciwi sprzedawcy nie mieli się czego obawiać .Pozostaje nam mówić otwarcie ,kto nam wcisnął badziewie i u takiej osoby nie kupować ,a nie usprawiedliwiać go że miał ciężką zimę ,bo nas to g...o obchodzi . 

- ewa w
ewa_rozalka pisze:Ciekawe komu ten dział przeszkadzał? .Uczciwi sprzedawcy nie mieli się czego obawiać .Pozostaje nam mówić otwarcie ,kto nam wcisnął badziewie i u takiej osoby nie kupować ,a nie usprawiedliwiać go że miał ciężką zimę ,bo nas to g...o obchodzi .

- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Że co 2 tygodnie?! Ja nie wiem lepszej głupoty wymyślić na prawdę się nie da
haahaa
Ja to się mówi teraz - ŻAL! ŻAL.PL
Ni się śmiać ni płakać z tego bo jednak pieniążki musiałaś zapłacić za takie ''okazałe'' sadzonki!

Ja to się mówi teraz - ŻAL! ŻAL.PL

Ni się śmiać ni płakać z tego bo jednak pieniążki musiałaś zapłacić za takie ''okazałe'' sadzonki!
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Chciałabym mieć szczęście
Trawę zamówiłam tylko jedną-i to miskanta.

- Helios
- Od: 15 cze 2010, o 18:56

Ewuniu nie odpuszczaj! Sama to robiłam wiele razy, a teraz powiedziałam - dość!!!
Może wiesz gdzie można kupić godziwe powojniki? Mam cztery zdechłe, a pusta kratka czeka.

Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny cz.3
Z zakupami różnie bywa
nie raz dostałam drobnicę a rosła pięknie i zdrowo a dorodne sadzonki wypadały co nie zmienia faktu , że za takie pieniążki oczekuje się na porządne roślinki . Żywokost posadziłam w suchym miejscu co by mu palma nie odbiła z podbiciem ogrodu 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
oj,Ewuś,masz się masz z tymi reklamacjami różnie bywa,ja już machnęłam ręką ,,ale człowiekowi żal i złość
,że płacę,własne pieniążki za coś co nie chcę,a co chcę ,to nie ma,takie poplątanie,Nie wiem co mu się ew tym roku stało,Z poprzednich lat byłam bardzo zadowolona 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Dziewczyny wszystko jest do czasu .Jak sie nazbiera klientów to potem zaczyna sie ich olewać . proste .Ubiegłoroczna zima była jeszcze gorsza a sadzonki przychodziły sliczne . Clematisy to w E.Clematis i Clematis .Pl ,ale z której szkółki wysyłają najlepsze trzeba sie Tosi 1 zapytać bo tam kupowała
-
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
Dobijacie mnie, ja czekam na przesyłkę ...
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
W e-clematis można kupić duże sadzonki zgodne odmianowo. W clematisy pl sadzonki są mniejsze, ale dobrze rosną, mogą zdarzyć się pomyłki w odmianach, ale rośliny są o połowę tańsze. Sporo kupiłam w tym drugim sklepie
I dla jasności-byłam zadowolona. Dzięki pomyłce mam przepiękny powojnik Hanna, którego wcześniej nawet nie zauważyłam.

- Helios
- Od: 15 cze 2010, o 18:56

Dzięki za tak bardzo pomocne informację.

Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny cz.3
- ewa w
wpis dot.zakupionych sadzonek usunięto /Ekipa moderująca
Ewuniu moje clemki zmawiałam w Clematisy.pl i na razie rosna wszystkie widząc to co dzieje się z aurą trzymaja sie dzielnie
Helenko a może Ty od razu chcesz by rosły jak w bajce? moje drugoroczne są ładniejsze ale miały czas przestawić się na moje warunki ogrodowe

Ewuniu moje clemki zmawiałam w Clematisy.pl i na razie rosna wszystkie widząc to co dzieje się z aurą trzymaja sie dzielnie

Helenko a może Ty od razu chcesz by rosły jak w bajce? moje drugoroczne są ładniejsze ale miały czas przestawić się na moje warunki ogrodowe

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ewa,obok orlika to żarnowiec?