Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
- Tacca
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
Aniu , twoja pigwa to drzewo , owoce ma duże , żółciutkie , pachnące , jeden owoc czasem waży 35 dkg.
W moim wątku zobaczysz drzewo i owoce .
W moim wątku zobaczysz drzewo i owoce .
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Aniu sliczne te różowe kwiatuszki co to? czy Dostałas paczke z roslinkami które nie przyszły wczesniej od Sz.?
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Aniu Twoje hosty są śliczne i masz ich aż tyle odmian to faktycznie ciężko spamiętać jakie się ma, ale od czego sa nasze kajeciki...? Rh i azalia w pięknych kolorkach, a ta margerytka cudna.
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu kolekcja host imponująca
Majowy ogród jak dla mnie zawsze jest najpiękniejszy i najbardziej zapachowy zwłaszcza zapach lilaków i konwalii

Majowy ogród jak dla mnie zawsze jest najpiękniejszy i najbardziej zapachowy zwłaszcza zapach lilaków i konwalii
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Aniu to coś o które pytasz to kuklik.
Twoje rh już ujawniły swój kolor a u mnie jeden jeszcze w zupełnie zielonych pąkach ale nie wszystkie muszą kwitnąć na raz.
Twoje rh już ujawniły swój kolor a u mnie jeden jeszcze w zupełnie zielonych pąkach ale nie wszystkie muszą kwitnąć na raz.
- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Jak ostatnio do ciebie zaglądałam to pierwszy wątek był już nieczynny a kolejnego nie było ...a tu dziś patrze i tyle stron do nadrobienia
Ale jest do czego wzdychać
Ile ty masz gatunków funkii
ja mam 6 i myślałam że dużo
Zurawki też bardzo ładne...no i odgapię od ciebie kilka nazw...ja dopiero niedawno zaczęłam podpisywać dokłande nazwy odmian
I masz dwa moje chciejstwa:floksa kanadyjskiego i kuklika...którego nie mogę nigdzie jak na złość spotkać
nawet z nasion próbowałam go wysiewać ale bez powodzenia
No i kamasja już u ciebie kwitnie
u mnie jeszcze w pąkach i pnie się w górę.
No i jeszcze rododendrony muszę pochwalić
ślicznie się zapowiadają 

Ale jest do czego wzdychać

Ile ty masz gatunków funkii

Zurawki też bardzo ładne...no i odgapię od ciebie kilka nazw...ja dopiero niedawno zaczęłam podpisywać dokłande nazwy odmian

I masz dwa moje chciejstwa:floksa kanadyjskiego i kuklika...którego nie mogę nigdzie jak na złość spotkać

No i kamasja już u ciebie kwitnie

No i jeszcze rododendrony muszę pochwalić

- Helen
- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Aniu piękne kwiaty na ostatnim zdjęciu
kolorek mają cudowny ,kojarzą mi się z rudbekią 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Aniu, czytałam gdzieś, że nie kwitną Ci obrazki, moje mają 3 lata i właśnie zakwitły 

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Aniu, piękne zdjęcia! Serduszka
U Ciebie już kwitną irysy? Moje sadzone jesienią nawet pączków kwiatowych nie mają..jak myślisz, doczekam się kwiatów w tym roku..?
Pozdrawiam

U Ciebie już kwitną irysy? Moje sadzone jesienią nawet pączków kwiatowych nie mają..jak myślisz, doczekam się kwiatów w tym roku..?

Pozdrawiam

- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Nie dość, że kuklik to jeszcze zwisły.Pięknie u Ciebie kwitnie.W Moich Górkach na łąkach go pełno.jola1 pisze:Aniu to coś o które pytasz to kuklik.
Ile 60 sztuk host? sporo
lecę do swoich obowiązków..

lecę do swoich obowiązków..

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Gosiu dziękuję
Renatko; Aguś; Helen to na ostanim zdjatku to jakaś margerytka ,kupiłam jako roślinkę jednoroczną
różaneczniki i azalie też lubię,,,ale ja mam tylko po jednej sztuce
ewarbWiosna jest najpiękniejsza i bardzo lubię te wszystkie piękne kwitnienia,tyle barw i odmian ;
Tacca-Danusiu już obejrzałąm u Ciebie
,faktycznie drzewo pigwowe,muszę swoją przesadzić ,bo mam ją po grusza,a juz myślałam ,że ja całkowicie wywalę,bo zabiera mi tylko miejsce w ogrodzie,a tu się zlitowała i zakwtła
ewa w To , margerytka,tak paczkę dostałam,ale jestem bardzo rozczarowana w tym roku,jeżówek co zamawiałam nie mam,i nnych roślin a w zamain zupełnie inne ,co nie zamawiałam,piosałam do niego(Mariusza) ,co on na to,ale bez odzewu
Trudnoooo
IWONA1311 hosty zapisuję w zeszycie,ale dużo i tak miałam pomyłek i do końca,nie które odniamy są mi nie znane
Ula Majowy ogród jest dla mnie najcudowniejszy
Tyle omian i roślin kwitnie,zmienia się ,rośnie
Hosty tez o ej porze maja zupełnie inne ubarwienie liści
Jolu dzięki ,za kuklika,rh już ujawnił swój kolor ale jak rozkwiutnie,jest bardziej fioletowy,,
katharos_Kasiu Witaj ,w moich progach i dziękuiję za tyle miłych słów
Iwonko no niestety,mam juz 4 rok obrazki włoskie i wcale ani razu mi jeszcze nmie zakwitły
Byłam juz u Ciebie i podziwiałąm Twoje ,piękne,,
Ciekawe czy ja sie doczekam kiedyś kwiatów
robaczek_Poznan-Kasiu dziękuję ,na pewno doczekasz sie kwitów irysków,one szybko zakwitają ,więc jakiś juz w tym roku,powinien być
semper-Jurku dziękuję za pełną nazwę,,,
A jak pózniej Ci rh zakwitnie,to będzie co u Ciebie ogladać
D-M-Dario tak mam 60 sztuk funki i 30 żurawek,ale znam takich co maja znacznie wiecej tych roślinek,ale ja juz nie mam miejsca
kwiat bergenii sercowatej;

bardzo lubię konwalie

Już swój warzynik w całości posadziłam pomidorki,papryczki chyba z 7 rodzaji,w tym 6 ostrych --syn tak je lubi
,posiałam ogórki,fasokę, zielony groszek...
sałatę ,koperek i rzodkiewkę juz mam, i mam juz mam go z głowy,,,tylko od czasu,do czasu zielko zostaje

Renatko; Aguś; Helen to na ostanim zdjatku to jakaś margerytka ,kupiłam jako roślinkę jednoroczną

ewarbWiosna jest najpiękniejsza i bardzo lubię te wszystkie piękne kwitnienia,tyle barw i odmian ;
Tacca-Danusiu już obejrzałąm u Ciebie

ewa w To , margerytka,tak paczkę dostałam,ale jestem bardzo rozczarowana w tym roku,jeżówek co zamawiałam nie mam,i nnych roślin a w zamain zupełnie inne ,co nie zamawiałam,piosałam do niego(Mariusza) ,co on na to,ale bez odzewu

IWONA1311 hosty zapisuję w zeszycie,ale dużo i tak miałam pomyłek i do końca,nie które odniamy są mi nie znane

Ula Majowy ogród jest dla mnie najcudowniejszy

Jolu dzięki ,za kuklika,rh już ujawnił swój kolor ale jak rozkwiutnie,jest bardziej fioletowy,,

katharos_Kasiu Witaj ,w moich progach i dziękuiję za tyle miłych słów

Iwonko no niestety,mam juz 4 rok obrazki włoskie i wcale ani razu mi jeszcze nmie zakwitły

robaczek_Poznan-Kasiu dziękuję ,na pewno doczekasz sie kwitów irysków,one szybko zakwitają ,więc jakiś juz w tym roku,powinien być

semper-Jurku dziękuję za pełną nazwę,,,

D-M-Dario tak mam 60 sztuk funki i 30 żurawek,ale znam takich co maja znacznie wiecej tych roślinek,ale ja juz nie mam miejsca
kwiat bergenii sercowatej;

bardzo lubię konwalie

Już swój warzynik w całości posadziłam pomidorki,papryczki chyba z 7 rodzaji,w tym 6 ostrych --syn tak je lubi
,posiałam ogórki,fasokę, zielony groszek...
sałatę ,koperek i rzodkiewkę juz mam, i mam juz mam go z głowy,,,tylko od czasu,do czasu zielko zostaje

- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anusia przyszłam się przywitać i zmykam dużo pracy w domu a wieczorem imieniny teściowej nie wiem czy się wyrobię
Kwiatuszki cudowne kwiat bergenii

Kwiatuszki cudowne kwiat bergenii

Aniu pięknie bergenia Ci kwitnie
Orliki pełne cudowne również. Musze kupić sobie sadzonki albo nasionka bo nie mam orlików pełnych, a są takie urocze.

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Aniu,ogródek znowu zachwyca coraz to nowymi kwiatami jest pięknie,pozdrawiam miłego weekendu życzę