Witaj Marysiu,pięknie wszystko kwitnie u ciebie no i zaczynają kwitnąć moje ulubione piwonie,u mnie zakwitła drzewiasta czerwona,a biała zakwitnie lada moment,te piwonie są jak piękna poezja
Ilonko mam jeszcze inne ujęcie i wstawię Jadziu piwonie drzewiaste, więc pod piwoniami coś niskiego można posadzić Ewo w dziękuję za ochy nad moimi pupilkami Tosiu gościnę to możemy dopiero zrobić bo to był szybki bieg Irenko Tosia dopiero była dzisiaj i bardzo szybko biuegłyśmy po ogrodzie bo zimno było Martuś wszystko kwitnie na raz nawet nie można się nacieszyć, teraz zaczną kwitnąć już bylinowe piwonie i też pięknie pachną Marysiu nie było fotografa poszedł spać a na sucho bo i kierowcy nie było
teraz zapraszam na krótki spacerek
Marysiu asfodeuls ma bardzo ciekawe kwiatusie a myślałam,że zakwitnie bardziej jak juka takie dzwoneczki
Ogromne brawa dla eMa za azalie prześliczne
Kolejne zakupy,gdzie to wszystko zmieścisz
Marysiu nie dziw się Tosi ona zawsze w biegu a mnie zaciekawiła ta roślinka z kremowymi kwiatami ostatni Twój zakup. Mnie to by chyba pół dnia było za mało ,żeby zwiedzić Twój ogród. Zapraszam w nasze progi
Ewo ten kremowy kwiatek to lwia paszcza tylko bardzo rozdziawiona Jadziu co do Tosi to może i biegu by nie było tylko zimnica okropna goniła nas po ogrodzie a i zmęczenie dawało jej się we znaki, następnym razem zabierze Ciebie też i będziemy miały dla siebie więcej czasu a tak dzisiaj Tosia pozowała
Marysiu bodziszkami się podziele nie ma sprawy a co kupilam to dzielżan 'Duble Trouble',jeżówka 'Cheyenne Spirit', palczatka miotlasta /trawa/ 'Prairie Blues', kalina serengenta 'Onondaga' pantofelnik, orlik, pierwiosnek no i dziwna lwia paszcza, byłam kupić piwonię ale nic nie było ciekawego