Zielony Zakątek !!!
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zielony Zakątek !!!
Gosiu lilie masz przepiękne! ale hamak jest boski!!!! 

- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
kogra - Dziękuje za miłe przywitanie
Tak pogodę mieliśmy rewelacyjną przez 10 dni nad morzem i ani jedna kropla deszczu nie spadła , wykorzystaliśmy ten czas maksymalnie
Morze jest zawsze piękne nawet jak leje a fale są ogromne , teraz się nawet zastanawiam czy właśnie takiego wzburzonego i nieokiełznanego morza nie lubię bardziej. Miałam na szczęście tego wyjazdu okazje zobaczyć takie wysokie fale co prawda bez deszczu ale może było
Jak jest spokojne i ciepłe też jest super mogła bym wtedy z niego w ogóle nie wychodzić
Na ogrodzie faktycznie się zmieniło nowe lilie , wysyp mieczyków no i wysyp ogórasków. Kiszone z octu pigle i sałatki pracuje jak mróweczka żeby zimą mieć tą satysfakcje że sama wszystko zrobiłam
No i oczywiście trawa po pas
Dorota71 - Dziękuje nad morzem faktycznie foteczki są prześliczne. Wspaniale wypoczęliśmy i naładowaliśmy akumulatory , napełniliśmy brzuszki przepysznymi rybkami - wędzonymi , smażonymi z octu Rarytas
Amara - Kochana skąd znasz te widoczki ? Też urlop nad naszym pięknym morzem ? Czy może tam mieszkasz , jeśli tak to o Boże jak Ci zazdroszczę
reniusia20 - Dziękuje za miłe słowa w kierunku moich ulubionych Lili wszystkie są piękne , azjatyckie , orientalne , drzewiaste , trąbkowe po prostu wszystkie. A hamaczek tak to cudeńko i jaki wygodny
Niestety raczej rzadko mam czas na nim poleniuchować , ale jakiś zawsze się tam znajdzie aby legnąc
choć na chwilę
Kochane rzadko u was bywam przepraszam , ale to wszystko brak czasu. Cały dzień jak mróweczka a wieczorkiem nie mam już siły nawet włączyć laptopa , dzisiaj się zmobilizowałam chociaż aby wam odpisać i dodać zdjęcia bo za chwilę już nie będą aktualne , mimo że to na pewno nie wszystkie które tutaj bym chciała pokazać
Obiecuję że się poprawie
A tym czasem foteczki , myju myj i spać bo wiadro ogórków czeka na zaprawienie , w szafce przybywa a ja jestem szczęśliwa
Lilie

Różyczka Alinka

Kilka Mieczyków ale nie wiele muszę jutro porobić więcej zdjęć - obym miała czas

A teraz pamiątka z wakacji straciliśmy głowę z mężem dla tej ślicznotki

Tutaj widać jak jest wysoka

Dorota71 - Dziękuje nad morzem faktycznie foteczki są prześliczne. Wspaniale wypoczęliśmy i naładowaliśmy akumulatory , napełniliśmy brzuszki przepysznymi rybkami - wędzonymi , smażonymi z octu Rarytas

Amara - Kochana skąd znasz te widoczki ? Też urlop nad naszym pięknym morzem ? Czy może tam mieszkasz , jeśli tak to o Boże jak Ci zazdroszczę

reniusia20 - Dziękuje za miłe słowa w kierunku moich ulubionych Lili wszystkie są piękne , azjatyckie , orientalne , drzewiaste , trąbkowe po prostu wszystkie. A hamaczek tak to cudeńko i jaki wygodny

Kochane rzadko u was bywam przepraszam , ale to wszystko brak czasu. Cały dzień jak mróweczka a wieczorkiem nie mam już siły nawet włączyć laptopa , dzisiaj się zmobilizowałam chociaż aby wam odpisać i dodać zdjęcia bo za chwilę już nie będą aktualne , mimo że to na pewno nie wszystkie które tutaj bym chciała pokazać

Lilie

Różyczka Alinka

Kilka Mieczyków ale nie wiele muszę jutro porobić więcej zdjęć - obym miała czas

A teraz pamiątka z wakacji straciliśmy głowę z mężem dla tej ślicznotki

Tutaj widać jak jest wysoka

- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Gosiu naprawdę miło słyszeć że nadmorska pogoda dopisała i spędziliście cudne wakacje.
Łup wakacyjny Boski
może zdradzić cenę tego cacka?
-- Wt 06 sie 2013 08:58 --
Gosiu naprawdę miło słyszeć że nadmorska pogoda dopisała i spędziliście cudne wakacje.
Łup wakacyjny Boski
może zdradzić cenę tego cacka?
Łup wakacyjny Boski

-- Wt 06 sie 2013 08:58 --
Łup wakacyjny Boski

- gosiaczek12a11
- 500p
Aguś - Tak było świetnie , teraz pozostaje tylko jeziorko , basen i czekać cały rok na następne wczasy. A cena cudeńka nie wiem czy można publicznie podawać ceny ale myślę że tak więc 189 zł nie wiem czy przepłaciłam czy nie ale jest śliczna i świetnie pasuje do naszego domku.
- aage
Jest cudowna a ze zdjęcia jestem w stanie stwierdzić że warta swojej ceny. Jaka ona jest wysoka?
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudowne zdjęcia z wakacji, kocham to nasze morze, zawsze jak wbiegam na plażę to serce mi mocniej bije 

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Masz świeże siły po wakacjach, piękne fotki nadmorskie...już tęsknię 

- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
no ja mam 100m do plażyAmara - Kochana skąd znasz te widoczki ? Też urlop nad naszym pięknym morzem ? Czy może tam mieszkasz , jeśli tak to o Boże jak Ci zazdroszczę![]()

a byłam tam DWA RAZY w tym roku

a latarenka cudna tez mi się taka marzy do pokoju choć w innym kolorze
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Chodziłabym codziennie chociażby nawet pochrapać trochę w nocy ...Amara pisze:no ja mam 100m do plażyAmara - Kochana skąd znasz te widoczki ? Też urlop nad naszym pięknym morzem ? Czy może tam mieszkasz , jeśli tak to o Boże jak Ci zazdroszczę![]()
![]()
![]()
a byłam tam DWA RAZY w tym roku![]()
- Amara
- 1000p
Ewo u mnie tyle ludzi że na wejściu robią się korki
poza tym samej tak jakoś smutno chodzić

poza tym samej tak jakoś smutno chodzić

- gosiaczek12a11
- 500p
aage - ma 80 cm i też mi się wydaje że to adekwatna cena
iwona0042 - Ja też tak mam jak tylko zajedziemy już mnie ciągnie na plaże idę szybko , coraz szybciej normalnie jak małe dziecko
A jak mi żal jak wyjeżdżam jednocześnie się cieszę bo stęskniona już za swoim domowym azylem i ogrodem a jednocześnie gdzieś łezka się kręci że to już minęło.
ewa w - Tak siły tam nabraliśmy ale przez te upały wszystko jakoś tak wolniej mi idzie
Amara - 100 m od plaży
a jednak tam mieszkasz to cudowne budzić się i słyszeć szum fal
mówisz że byłaś w tym roku tam 2 razy no fakt trochę się dziwię ale jak tam się mieszka to jest inne podejście. W takie upały to nie dziwię się że tłumy w takie upały to gdzie ma być przyjemniej jak nie na plaży , jak bym miała bliżej to też bym jeszcze się pewnie wybrała , ale to też spory wydatek takie wczasy nad naszym polskim morzem zwłaszcza z dzieciaczkami
A latarenka mi biała właśnie pasuje z czerwonego koloru w pokoju weszłam w biel i teraz muszę pomyśleć o jakiś kilu kolorowych akcentach , ale to zimą będę kombinować teraz brak czasu. czerwony wywaliłam do kuchni
ewa w - Tak powietrze nad morzem jest zupełnie inne , mam wrażenie że takie czyste ,skóra zupełnie inna jakby czyściejsza . Tylko chrypka mi została i nie mogę się jej pozbyć, raz jest słaba raz mocniejsza tabletki do ssania nie pomagają
I sobie na razie nie pośpiewam choć bardzo lubię bo dźwięki takie nie czyste 

iwona0042 - Ja też tak mam jak tylko zajedziemy już mnie ciągnie na plaże idę szybko , coraz szybciej normalnie jak małe dziecko

ewa w - Tak siły tam nabraliśmy ale przez te upały wszystko jakoś tak wolniej mi idzie

Amara - 100 m od plaży

A latarenka mi biała właśnie pasuje z czerwonego koloru w pokoju weszłam w biel i teraz muszę pomyśleć o jakiś kilu kolorowych akcentach , ale to zimą będę kombinować teraz brak czasu. czerwony wywaliłam do kuchni

ewa w - Tak powietrze nad morzem jest zupełnie inne , mam wrażenie że takie czyste ,skóra zupełnie inna jakby czyściejsza . Tylko chrypka mi została i nie mogę się jej pozbyć, raz jest słaba raz mocniejsza tabletki do ssania nie pomagają

- aage
100 M DO PLAŻY? wsiadam i jade do CiebieAmara pisze:no ja mam 100m do plażyAmara - Kochana skąd znasz te widoczki ? Też urlop nad naszym pięknym morzem ? Czy może tam mieszkasz , jeśli tak to o Boże jak Ci zazdroszczę![]()
![]()
![]()
a byłam tam DWA RAZY w tym roku![]()
a latarenka cudna tez mi się taka marzy do pokoju choć w innym kolorze

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cieszę się, że wakacje były udane.
Pamiątka będzie służyła wiele lat i na pewno się sprawdzi.
Zamiast kupować byle co, lepiej mieć jedną konkretną pamiątkę na wiele sezonów.

Pamiątka będzie służyła wiele lat i na pewno się sprawdzi.

Zamiast kupować byle co, lepiej mieć jedną konkretną pamiątkę na wiele sezonów.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Gosiu, lilie śliczne, czytam, że byłaś na wczasach, pięknie, aż zazdraszczam a pamiątka cudna, nie dziwie się, że straciliście dla niej głowę!
- Amara
- 1000p
i po co ja się chwaliłamaage pisze: 100 M DO PLAŻY? wsiadam i jade do Ciebie