Moje storczyki-Karnova

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p
Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje storczyki-Karnova

Post »

sekunda - dziękuję ;:168
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
wiolamanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2012, o 20:12

Post »

Piękne dendrobium soczyste kolorki ;:138
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Na wstępie wiolamanka - bardzo dziękuję ;:168

Chciałabym się z Wami podzielić nowymi kwitnieniami i korzonkami :tan

Biały z różową warżką jak widać to dopiero początek jego kwitnienia po w sumie niedługiej przerwie.

Obrazek

A poniżej keik z rośliny która była chora a w tym momencie ma się dobrze i wypuszcza chyba kolejnego keik-a ;:218 (A co ważne przesadzany przez Mojego Fotografa :tan )

Obrazek

Na dzisiaj to tyle bo niestety słońca brak ;:185 ale myślę że jak pogoda pozwoli to jutro wstawię kolejne fotki :wink:
Pozdrawiam
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

To ,ze Twoj fotograf robi swietne fotki juz pisalam i dzis po raz kolejny potwierdzam.Bialy Falek rewelacja.Niby taka popularna hybrydka ,każdy ma bialego (lub prawie) i wszystkim sie niby opatrzyl ,ale jak sie na Twoja fotke patrzy to pragnie sie leciec i nastepnego kupic :D A co do tego keika przesadzonego przez fotografa ,ktory jak widzimy jest w doskonalej formie ,to Ty Karnova uwazaj bo jak Ci sie facet wciagnie ,to bedzie pisal w Twoim watku jak mu storcze rosna i sam je kupowal ,jak to tu mialo miejsce z jednym forumowiczem ,ktory nam storczyki swojej lepszej polowy przedstawial a potem botanikow i roznych takich nakupil i przejal kolekcje :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

Pięknie będzie wyglądać ten biały, gdy rozkwitnie w pełni :) Ostatnio zostałam obdarowana podobnym i coraz bardziej mi się podoba :)
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Callanthe
1000p
1000p
Od: 19 mar 2013, o 17:07

Post »

Śliczny kwiatuszek, a warżkę ma w super kolorze ;:oj Pięknie musi kontrastować z białymi płatkami ;:oj
A keiki w jakim dobrym stanie, jak Fotograf przesadził to na pewno będzie zdrowo rósł i obficie kwitł ;:138 ;:215

Pozdrów Fotografa, robi cudowne zdjęcia ;:oj ;:333
Pozdrawiam, Pati :wit
Moje storczyki: cz. I II
sprzedam
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

actus - zaczęłam się bać jak mi napisałaś o tym jak to przejął kolekcję pewien forumowicz od swojej żony a tak an serio to Moja połówka robi wszystkie prace ogrodnicze oprócz podlewania przy moich kwiatach i chyba to lubi co Mnie cieszy bo mam nadzieję że szybciej go namówię na jakiegoś botanika jako prezent ;:306 Co do białego jest cudny na żywo i tak jak napisałaś niby się opatrzyły ale i tak zawsze u każdego w wątku są piękne ;:3 Co do jakości zdjęć przekazałam Fotografowi i dziękuje ;:168

Dufin - na pewno będziesz bardzo ale to bardzo zadowolona jest cudeńkiem ja też go dostałam jako prezent :wink: :heja

Callanthe - dziękuję bardzo i Fotografowi przekazałam on również dziękuję ;:168 i powiem Wam , że ma on rękę do kwiatów :tan
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

wymarzony duet :D a raczej trio.. Ty, On i storczyki ;:333 wróżę Wam bardzo storczykową przyszłość :heja
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

;:63 ;:63 ;:63 Szczesciara :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Dufin - ahh dziękuję ;:196

actus - i pomyśleć że to on zaszczepił we Mnie tą pasje do storczyków (kupił mi pierwszego) się mi poszczęściło ;:196
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
valdessa_kane
500p
500p
Od: 21 cze 2013, o 10:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zachwycił mnie szczególnie ten biały z czerwonym (fioletowym?) środkiem - na wcześniejszych stronach wygląda tak, że tylko zazdrościć.
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

valdessa_kane - Witaj w moich skromnych progach dziękuję bardzo co do warżki jest ona bardziej czerwona ;:168 ale jutro się jej przyglądnę ;:218
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
valdessa_kane
500p
500p
Od: 21 cze 2013, o 10:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

co do koloru uwierzę ci na słowo bo wiadomo, że aparat i monitor swoje robią haha
Awatar użytkownika
marta325
1000p
1000p
Od: 15 lip 2012, o 14:30

Post »

Karnova ale Ty szczęściara jestes. Moj maz to tylko sie w glowe puka i jak przyniosę cos nowego, to cytuje: moze juz wysarczy :evil: :evil: :cry:
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

marta325 - a no nie będę mówić że nie ale żeby nie było nie od początku tak ze Mną w tym uczestniczył ale odkąd jesteśmy na swoim m2 to on powiększa stale Moja kolekcję ;:138 a co do Twojego Męża myślę że z czasem się przekona ;:168
Moje storczyki - Karnova
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”