Witaj
Marylko Zgadzam sie jagody ,poziomki,borowki i grzyby na wycigniecie reki ,mozna w szlafroku prosto z krzaka ponoc tak nie mozna ale nie moge sie oprzec i moje oczka nie moga odmowic
Uwaga! Apetycznie wyglądający owoc zjedzony prosto z krzaczka może się okazać zabójczy! Sanepid ostrzega, że jedząc nieumyte jagody można nabawić się niezwykle groźnej choroby - bąblowicy.
Kelpie dziekuje za wizyte Takiego krotona juz wczesniej widzialam na forum nawet dostalam szczepke ale ponoc nie przyjmuje sie i tak sie wlasnie stalo u mnie,Byly tez takie same kolorystycznie tylko listki szablowate ,Jednak po namysle wybralam tego,bo jakos wiecej bylo tego ciapatego i bardziej mi przypadl do gustu.A co do lobeli ,mam ja u siebie 1 raz w takiej ilosci ,wyglada pieknie wczesnym rankiem i wieczorkami jak zapada zmrok ,co ja mowie przez caly dzien wyglada slicznie

,nie klopotliwa ,woda ,odzywka i wystarczy (zauwazylam ze nie lubi jak woda stoi w donicy)i juz teraz smialo moge powiedziec ze na stale zagosci u mnie latem na podworku
Witam z samego rana
Marysiu pogoda i umnie wietrznia i zimno , pogoda jest nieprzewidywalna i bardzo zmienna o czym sie juz niejednokrotnie przekonalam na wlasnej skorze i kazde opady deszczu wzmagaja u mnie niepokoj zatem czekam na slonce