Tosiu jak oglądam wątki z różami to ściągam okulary aby ich nie widzieć ale jak czytam to nic nie widzę i niestety muszę ubrać i w Twoim wątku tyle piękności ,mój trawnik musi się w tempie skurczyć
Danusiu, jak nie dostaniesz Rasputina, to kupuj Polisz Sp. On też jest szalony. Ja mam chyba 4 Polish Sp., bo kupuję na wyprzedaży po 2 zł. Zobaczymy co pokażą w tym roku!! Faktycznie, w wysyłkowych nie natknęłam się na Rasputina!!! Ciekawe! Marysiu, znam ten ból. Sama zabieram coraz więcej trawniczka. Pewnie zostaną same ścieżki z trawki. Mam dużo korzeni świerków i to mi strasznie przeszkadza w wycince trawy.A nie chcę męczyć świerków.Kupuj róże, bo piękne.
A ja zamówiłam Artemis i mam nadzieję, że do mnie dotrze już niedługo.
Celebratka faktycznie pięknie się prezentuje.
Chciałoby się chciało, tylko już nie mieści.......ogródeczek zapchany na maxa.
Tyle różności u Ciebie! Te ulubione moje koszyczki, korzenie, pnącza - jest na czym oko zawiesić! Róże u mnie nie rosną, to nawet staram się nie zerkać na nie.
Tosiu już i tak jak mi przyjdzie okryć 80 sztuk to ręce z ramion wychodzą a jeszcze tyle ładnych,trochę zabrała mi poprzednia zima a reszta nie może się zebrać ,na pewno coś dosadzę
Właśnie Aniu!!! I z tym mam problem! Okrywowy, ale nazwy nie mam zapisanej. Muszę skontaktować się z Basią, bo razem kupiłyśmy w oszołomie!!! Wybacz skarbie Ze mną tak jest
Tosiu czyli jest normalnie ok. Jak i z resztą z tego przedziału w.
Zima u Ciebie? bo u nas jeszcze wiosna, ale tak pochmurno jakby miał zaraz padać śnieg.
A bociany lecą.