byłam w paczkomacie koło Kauflandu i co? nie wejść? z tydzień mnie tam nie było a hibiskus przeceniony na 5,99
postanowiłam, że od razu wyląduje na północnym parapecie (skoro różowe sobie dobrze tam radzą) ale okazało się, że miejsca nie ma wywalić nic się nie dało więc stoi na półce z fiołkami
trzynastka pisze:podobają mi się te półeczki na fiołki
from Ikea
Kasia, Patrycja -
labka1 pisze:prosto z serducha płynące życzonka posyłam..
tak miałam imieniny, dziękuję za życzonka
Niunia - za schabowego to ja dostanę pyszną kolację (bo schabowe memu M-kowi smakują tylko i wyłącznie w moim wykonaniu, nawet mamusia im nie dorównuje ) ale za galaretę (w końcu roboty na pół dnia ) to już kwiatki się należą robiłam jeszcze zrazy ale cenzura FO zabrania mówić, jaka jest zapłata
Pięknie na Twoim parapecie, a bukiecik cudny, a jeszcze pachnie Nie miej wyrzutów w sprawie hibiskusa, bo tu nikt obojętnie by obok niego nie przeszedł.
No i super, moje z kaufka kwitną jak szalone. Twoje widzę też ma furę pączków. Poobserwuj i machnij info czy kolejne pączki/kwiatki będą mniejsze. Moje dwa na każdym (pierwsze) były ogromne. Potem tak o 1/3 zmalały.
Ehhhh chyba w obliczu takich "okazji"( chociaż dla mnie wszystko co wpadnie mi w oko to okazja) żadna nie przeszłaby obojętnie. Piękny,niech się dobrze sprawuje!
szarotka66 pisze:tu nikt obojętnie by obok niego nie przeszedł.
katharos pisze:Też bym wymiękła
hen_s pisze:A trzeba być kwardym.
agnieszka_ pisze:Zapewne nie tylko ty
no to mnie rozgrzeszyliście
masik pisze:moje z kaufka kwitną jak szalone
moje wszystkie też a z tą wielkością pąków to mnie zaskoczyłaś.. poobserwuję, ale ten mój sławny z pierwszej strony też z Kauflanda a kwiaty miewa większe od męskiej dłoni ale to może kwestia czasu.. Choć wiesz, mi tam bez znaczenia czy one wielkie czy małe, byleby te cuda chciały u mnie kwitnąć, bo wiesz, że to kapryśne stworzenia
Ale w tych o których piszemy Dorotko? Dziwne. Mnie skusiła cena, która podała Agunia....a na miejscu sie okazało, że są jeszcze tańsze. Pomyśleć, że ja za swoje zapłaciłam 12,99 bodajże....i to za dwa. Teraz ile bym ich miała?
Calatheiki są jeszcze ładne. Ale tu obiecałam sobie cierpliwość (bo z tego co pamiętam kosztują 11,99)
Dorotko, Magda dobrze mówi, w Kauflandzie kuszą cenami a mnie najbardziej przecenami latem nabyłam dwa hibki NN po 3,99 właśnie, jeden okazał się różowy kwiat talerz, a drugi był taki sam róż ale pełny no oczywiście swoje odchorowały, bo nad grobem stały, ale balkon je zreanimował Magda mówisz, że znów w super cenie? ojej... powstrzymam się może... bo u mnie były białe, żółte (czy też to pomarańcz jasny?) i róż, róż to mam, żółtego nabyłam a biały... wywołał złe wspomnienia, bo takiego kiedyś no...