Kiedy w wiejskim ogrodzie nic nie kwitnie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Kiedy w wiejskim ogrodzie nic nie kwitnie

Post »

Marysiu, ja byłam dzisiaj na spacerku w lesie, przytargałam trochę gałązek na stroisz.
Czy ty mieszkasz w domku na drzewie? czemu ta wielka czarna kropa jest w koronach drzew? :lol:
Sąsiad to niezły rozbójnik, jak można tak śmiecić :evil:
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

ewa w pisze:No Marysiu moja mała wzmianka o kurkach a wywołała lawinę...seks, wysiadywanie, zło od kogutów pochodzi...każda kobita to wie :;230 :;230
Jest taki zawód Ewo - pani bierze kurczaczka zaraz po wykluciu i określa jego płeć - wiesz jaki?
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Ech, tego lasu pod domem to ja Ci już zawsze bedę zazdrościć :oops: Ja dziś na spacerze szyszek poszukiwałam, ale nie wiedzieć czemu wszystkie iglaki w okolicy bezszyszkowe...własny świerk obejrzałam i też owocników brak :roll:
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

wielkakulka pisze:
ewa w pisze:No Marysiu moja mała wzmianka o kurkach a wywołała lawinę...seks, wysiadywanie, zło od kogutów pochodzi...każda kobita to wie :;230 :;230
Jest taki zawód Ewo - pani bierze kurczaczka zaraz po wykluciu i określa jego płeć - wiesz jaki?
oczywiście, że wiem to sekster ;:138
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ewa w pisze:
wielkakulka pisze:
oczywiście, że wiem to sekster ;:138
Sekser/-ka...sekster to chyba taki co szóstkę naraz obrabia :D
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Kasiu najpierw kropkę postawiłam na domu, ale byłoby tak jak ze zdjęciem i kreską na moich oczach. No i zmieniłam :D Sąsiad rozbiera stare samochody na to co można spieniężyć i to co można spalić ew. wyrzucić na swoją piękną górkę ze skałką. Teraz nie ma liści i nie ma jeszcze śniegu i dlatego tak to widać. Kiedyś palił wszystko, na ogół na górce, ale czasem nie chciało mu się wywozić (maluchem !) i palił na działce obok, ale zrobiłam komórką zdjęcie oficjalnie. I przestał, pytając : co śmierdzi? odpowiedziałam, że nie muszę tu być i ostentacyjnie udałam się do domu - od tej pory nie pali!
Aniu a co podoba Ci się ten zawód :?:
Pati jest u mnie ze dwa domy opuszczone w dużo gorszym stanie niż Twój :?: :;230
A szyszki u mnie są na świerku i na modrzewiach. W lesie jeszcze nie szukałam.
Ewuniu
Sexter egzotyczny
Pati tam od razu obrabia!
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu niekoniecznie, ale Ewcia cos o seksie wspominała a w zwiazku z kurami nasunął mi sie taki zawód - więc ja pytam. Wole pracę z dziecmi - wydaje mi się, ze mozna do kazdego dziecka podejść tak, aby było w miarę miłe i ok w stosunku do innych - tylko nie zawsze tak jak to się robi obecnie w szkołach - marze o pracy z dziećmi ze szczególnymi potrzebami - moze mi sie uda.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aniu wiem Kochana przecież ja sobie zażartowałam!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ufff myślałam, że nieco przegiełam w nieswoim wąteczku, ale skoro nie to moze................ :;230
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja to chyba bym wolała być sexterem egzotycznym, niż z dziećmi pracować, ale wiadomo łatwiej w kuperki zaglądać, niz dziecko na porządnego człowieka wychować :D (głupawka się udziela, wybacz Maryś, idę odreagować na swoim wątku :wink: )
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Maryś piękne zdjęcia i Twój dom choć za drzewami schowany...ale cudowna okolica ...
a różyczki nie możesz przenieś do swojego ogródka :?:
chciałam bardzo obsadzić głogiem z jednej strony płot od sąsiadów jak tylko przybyliśmy na nasze "włości" ale domownikom to się nie podobało i zrezygnowałam ... dlaczego posłuchałam się... chyba dla spokoju ... :)
...a tego śmieciącego sąsiada to trzeba przeszkolić... :;230
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu - śliczne zdjęcia porobiłaś (oprócz tych śmieciowych). Twój dom najwyższy w całej wsi. I też masz las zaraz za plecami, pewnie wystarczy przejść na drugą stronę ulicy, jak u mnie. To jest cudowne.
A ta kropka - Marysiu, to nie jest kropka, tylko młyńskie koło :;230

Znów jedna kura codziennie przeskakuje, małpa jedna, przez ogrodzenie. Już mnie one wkurzają. Jutro robię na płotku fruwające chorągiewki na postrach, może to je zniechęci. Reklamówki pociąć na paski i pozawiązywać, czy jak? Macie jakieś pomysły?
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu...jestem kochana.... :wit teraz każdą swoją obecność u Ciebie przypieczętuję. Jestem zszokowana draństwem Twego sąsiada...nie ma na niego paragrafu.... ;:222 ;:180
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
slila1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 maja 2009, o 19:05

Post »

Marysiu dopiero teraz do Ciebie dotarłam.
WOW ;:138 ale zdjęcia, aż mnie zatkało i oczu nie mogłam oderwać :shock: . Cudne kolory jesieni uchwyciłaś. W przepięknej okolicy mieszkasz, teraz jak to zobaczyłam, to jeszcze bardziej chcę Cię odwiedzić ;:65 ;:196 .
Pozdrawiam Lidka "Jest mowa kwiatów tajemna i cicha". Wincenty Pol
Moje wątki.
Moja działka cz.9
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aniu wszystko w porządku ;:196
Pati a folguj sobie do woli! :tan
Misiu ale głogi są śliczne, najpierw kwitną potem owocki dekoracyjne i można ciąć jak żywopłot. W drodze do przystanku mają taki żywopłot od ulicy i mnie się podoba. Różyczki rosną też na moim nieużytku, ale w tym roku jest bardzo mało dzikiej róży. Poza tym spacer był cudowny!
Małgosiu wiedziałam, że Ci coś w tej kropce będzie przeszkadzało, wiedziałam! Dom najwyższy, bo w porównaniu z sąsiadami mam najwęższy (działka wąska) i zlikwidowałam charakterystyczny dach (architekci nazywają to kostka w berecie). Jest teraz dwuspadowy i dzięki temu młodzi zyskali śliczne poddasze, a my młodych wnoszących w nasze życie powiew świeżości, lokatorów.
Małgosiu spróbuj rozeznać taką propozycję. Jest taka siatka plastikowa jakby z niej zrobić przedłużenie siatki ogrodzeniowej ale w poprzek (nie wiem czy zrozumiesz o co mi chodzi). My zrobiliśmy taką przeszkodę naszemu psu w wolierze żeby nie wyskoczył.
Bogusiu jest paragraf na pewno tylko ja się boję go użyć. To są miejscowi a ja napływowa!
Lidziu moja okolica o każdej porze roku jest urokliwa więc serdecznie zapraszam! Wielu ludzi tu przyjeżdża na wycieczkę czy na spacer. Na pewno jesień jest najbardziej malownicza, bo lasy są mieszane. Jest mnóstwo brzóz, a one jeszcze mają liście i złocą się pięknie.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”