Dziękuję Wam Kochane , że jesteście
Agusiu- Agatka123 , Justynko , Ewuniu , Aguniu - Aguniada , Danusiu , Kasiu , Dorotko , Lideczko , żebyście wiedziały , jak ja Was kocham ...dziękuję za ciepłe słowa otuchy , wsparcie w tych trudnych dla mnie chwilach ...jesteście panaceum na wszelkie zło ...dziękuję

.
Tak pokrótce ; raz lepiej , raz gorzej , a najlepsze jest to , że wyniki dobre - nie wiem tylko , czy śmiać się , czy płakać , czy cieszyć się jest z czego , skoro samopoczucie jest do niczego . Mam dość lekarzy , lekarstw i wegetacji ...bo to nie jest życie

. W szpitalu mnie wytrzymali na OR 7 godzin i kazali jechać do domu . Kardiolog stwierdził ,że wszystko w porządku , a ja dalej czuję się ...ech , lepiej nie gadać

.
Zastanawia mnie jedno - skąd te omdlenia , skoro niby wyniki dobre ? Czemu nie położyli mnie w szpitalu i nie zrobili tomografii komputerowej ...bo służba zdrowia ma w głębokim poważaniu pacjentów . Jest skutek , więc musi byc przyczyna , ale to ich nie obchodzi .
Wątek zrobił się smutny ...fotek nie ma , aparat wyjechał do Francji

.
Wszystko robię , by nie zwariować ...sprzątam , upiekłam drożdżowy ze śliwkami ...odwiedźcie mnie , będzie mi bardzo miło

.
Do
Dorotki ; mam białe pierwiosnki , ale nie wiem teraz , które to są , bo rosną wśród innych , a liście mają podobne .
Dotychczas pełna energii , zapału , zdawało się , że będę góry przenosić i ...nagle ...Jan Sebastian ...Bach
Nie mogę siebie odnaleźć ...smutek , lęk i strach opanował mnie ...byle tylko serce wolniej biło , to była by pełnia szczęścia .
Jeszcze te piszczenia w głowie -od utraty przytomności nad morzem - ciągle dają o sobie znać

. Za tydzień znów zemdlałam w Ośrodku Zdrowia , aż karetką mnie przewieziono do szpitala .
Przepraszam Dziewczyny ,ze Was zanudzam ...ale wiem ,że Wy jedyne mnie zrozumiecie , jak mi ciężko . W ogrodzie nie robię nic , bo się zwyczajnie boję ,że zemdleję . A tyle miałam planów ...róże przesadzić , wykopać hosty i irysy syberyjskie oraz liliowce . Nie wiem , jak dalej żyć , a słów pocieszenia szukam na FO

.