O ja cie dziewczyny przestańcie bo się zarumieniłam i się szef na mnie dziwnie patrzy, pewnie myśli że coś nieprzyzwoitego oglądam w internecie
Heliofitko - balkon ma około 6m2 - to można poszaleć

specjalnie wybrałam to mieszkanie bo miało większy balkon

Przeraźliwie czysto?? No gdzie tam, jak są kafelki to łatwiej ogarnąć, ale racja szorowanko było, no i pomalowałam też

Też nie lubię plastiku ale się przymierzam żeby te mebelki na przyszły rok wyekmitować na działkę - stół ma dziurkę na parasol - a na balkon kupić coś drewniano-rattanowe - marzy mi się takie siedzisko dwuosobowe z poduchą, mały stoliczek i jakiś fotelik

Ostatnio jak na Dzień Matki byłam z Mamusią na lodach w kawiarni to dosłownie chciałam wynieść ich fotele rattanowe, idealne na balkonik
Keetee - czekam jak zakwitną fuksje i wszystkie pelargonie, normalnie przeprowadzę się na balkon
Jolu - dziękuje

mam zamiar porobić sadzonki, mam też szansę przechować roślinki w suszarni to zgłoszę się po wskazówki bo nie wiem jak to zrobić. Ale będę robić na 100% bo szkoda takich roślinek i kasy oczywiście
Jagodo - jaka tam zakompleksiona ?? No daj spokój. Mi jest łatwo jak na balkon wchodzi tylko piesek i do tego grzecznie sobie siada w kąciku i wącha heliotropa - chyba ma nałóg jakiś

Zresztą jak na razie to porządek to mam tylko na balkonie, reszta wygląda jakby tornado przeszło

Ostatnio sprzątam tylko na balkonie