DamianC- Balkonowy warzywniak,początki amatora
-
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 22:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Balkonowy warzywniak,początki amatora
Ciekawy eksperyment.
Ciekawe:) Jak można zrobić coś takiego?
- TomekD
- 200p
- Od: 16 lut 2013, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
DamianC
Przekaż proszę swojemu wiadomość:
Cześć młody, to ja Black Cherry z okolic Poznania, tez mnie tutaj jednego wysadzili w ramach eksperymentu.
Rosnę sobie tak jak ty.
10 dni temu byłem taki:

Pewnie masz teraz stres z geotropizmem, ja już wyluzowałem i znalazłem równowagę, dzisiaj już wiem ze nie ma co się obijać o wiadro:

Mówią że mam wyżej towarzystwo, ale tutaj tak zimno że jeszcze się nie poznaliśmy:

pozdrawiam,
BC
Przekaż proszę swojemu wiadomość:
Cześć młody, to ja Black Cherry z okolic Poznania, tez mnie tutaj jednego wysadzili w ramach eksperymentu.
Rosnę sobie tak jak ty.
10 dni temu byłem taki:

Pewnie masz teraz stres z geotropizmem, ja już wyluzowałem i znalazłem równowagę, dzisiaj już wiem ze nie ma co się obijać o wiadro:

Mówią że mam wyżej towarzystwo, ale tutaj tak zimno że jeszcze się nie poznaliśmy:

pozdrawiam,
BC
pozdrawiam, Tomek
- Marmarelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 gru 2013, o 10:19
- Kontakt:
puk, puk, ha;lo, halo - jak w tym roku? Jak owocowały pomidorki? 

-
- Od: 15 kwie 2013, o 18:51
Jak dla mnie bomba , pomidorki na balkonie , ciekawe jak duże są te doniczki z pomidorami ? Na razie jestem na etapie zbierania wiaderek dla pomidorów 

Bożena
- Marmarelka
- Od: 29 gru 2013, o 10:19
- Kontakt:
I tak masz szczęście Bożenko - u mnie nei segregują śmieci więc chcąc nie chcąc będę musiała kupić 

- McMArchewka
- 1000p
- Od: 13 lut 2012, o 21:28
DamianC, witaj
Jakie masz plany na ten rok
Z tymi pomidorami wyrastającymi od spodu wiadra, to po prostu mistrzostwo świata

Z tymi pomidorami wyrastającymi od spodu wiadra, to po prostu mistrzostwo świata

Może masz mniej pytań ale my chętnie pooglądamy zdjęcia.
-
- 50p
- Od: 14 lut 2014, o 17:25
Powiedzcie mi : Czy to normalne, że moje pomidorki "maskotka" wysiane około miesiąca temu mają dopiero 10-12 cm ?
Pozdrawiam mati917533
- Jestem nowy więc czasem będę prosił o pomoc
- Jestem nowy więc czasem będę prosił o pomoc

-
- 200p
- Od: 11 mar 2012, o 19:37
- Kontakt:
dobra fotki będą pod koniec tygodnia pikuje...
-
- 200p
- Od: 11 mar 2012, o 19:37
- Kontakt:
Witam, może przypomnę trochę mój watek korzystając z wolnego dnia.Cały czas będę uprawiał pomidory wiszące do góry nogami ale nie rezygnuję również z tradycyjnych w donicach na balkonie.W tym roku planuje ze 4 wiszące i 4 w donicach ze wzg. na remont balkonu i potrzebę miejsca bo żona zabroniła przesadzać z ilością....
Z pomidorków które wybrałem na ten rok to takie do donic o dużych owocach ale niskie zwarte i krępe, podobno to "bohun" .Nasiona do nich mam od starszego teścia wiec nie wiem na pewno czy to te bohuny ale w każdym razie zawsze mi się podobały te jego krzaczki wiec zobaczymy.Oprócz tego mam jeszcze Pedro no i Betaluxy które podobno są idealne na balkon lecz w tamtym sezonie prawdopodobnie dostałem na aukcji pomylone nasiona owego betaluxa bo wyrosły jakieś wielkie krzaczory.
Teraz kup[iłem nasionka w sklepie wiec jest pewność odmiany i obejrzymy co z tego wyrośnie.Jeszcze nie wiem które do donic a które do wiszących pojemników ale mam czas do połowy maja.Wczoraj popikowałem wszystko oprócz betaluxów.Dam wam fotki.Wszystkie rady i komentarze zarówno krytyczne jak i chwalebne są mile widziane.
Wprawne oko forumowiczów na pewno dostrzeże jeszcze malutkie chili 

Witamy ponownie
Mam nadzieję, że w tym roku zasypiesz nas fotami, chciałabym widzieć też owocujące pomidory i papryki.
Kiedyś widziałam filmik z ogrodu gdzie były same doniczki wiszące i tam właśnie pomidory i papryki. Jak znajdę to wstawię

Mam nadzieję, że w tym roku zasypiesz nas fotami, chciałabym widzieć też owocujące pomidory i papryki.
Kiedyś widziałam filmik z ogrodu gdzie były same doniczki wiszące i tam właśnie pomidory i papryki. Jak znajdę to wstawię