Monisiu to tylko wygląda tak na zdjęciach Rabata hortensjowa dopiero zaczyna się przebarwiać,będzie jeszcze bardziej kolorowo.Widziałaś hortensję dębolistną,bardzo mi się podoba,kształt liści urozmaica nasadzenie.
Powoli nadrabiam zgubione watki Piękna jesień w ogrodzie taka kolorowa a w szczególności hortensje ślicznie sie przebarwiają .Marcinki również dodają uroku jesiennemu ogrodowi .Mnóstwo cebulek posadziłaś Alu mnie jeszcze parę pozostało do posadzenia
Jadziu posadziłabym więcej ale najpierw róże.Pozostałe cebulowe dopiero dokupię w następnym roku.Może jeszcze kilkanaście szt. na nową rabatkę przy tarasie kupię.Żeby chociaż od frontu coś kwitło wiosną.
Alicjo, fajna relacja z jesiennego ogrodu i sadzenia cebulek krok po kroczku
Moje jeszcze czekają na posadzenie, najpierw chciałabym jednak posadzić róże i byliny.
Rozchodniki wyglądają super w takiej dużej kępie, powinnam je zaprosić na angielską rabatę
Pozdrawiam serdecznie
Gosiu witaj,dobrze że robimy zdjęcia. Można przypomnieć sobie jak było w pełni lata.
Kasiu to pierwsze cebulowe jakie sadzę w tym roku,bo po zimie nic nie zostało .Parę tulipanów uchowało się i to takich niepozornych.Rozchodniki to wdzięczne i bezproblemowe rośliny no i bardzo dekoracyjne przez cały rok.Warto je sadzić.