Już teraz wiem, że ta czerwona różyczka ma piękne towarzystwo tojada
Lilie i liliowce-teraz ich czas Są piękne.
Ciemna Landin? niezwykle elegancka.
Moje roślinki dostały zachwalany nawóz , w miejscowym ogrodniczym 5kg-21zł.
Pozdrawiam
"Urlop był ale się zmył".Dopadła mnie miejska rzeczywistość.Od środy do pracy /ale na pół gwizdka/.Prawdziwa praca zacznie się w październiku.Pozdrawiam miłych gości z Gdyni.
Grażynko, witam pourlopowo
Wypoczęłaś, a teraz masz czas, żeby powolutku wdrożyć się znowu w zawodowy kołowrotek.
Też zaczynam mysleć, że wakacje zdecydowanie za szybko mijają
Pozdrawiam
Ech, wolę nie zastanawiać się, co będzie, kiedy mój urlop się skończy...
Ciekawa jestem tej obudowy stawu, z czego będzie? Koniecznie wstaw fotki po wykonaniu! I jeszcze chciałam spytać o ten Twój cudowny nawóz, czy teraz jeszcze opłaca się go kupować, czy lepiej na wiosnę, skoro tak mocno działa?
Ho ho, to poważne przedsięwzięcie. Bardzo solidnie wygląda to umocnienie, ciekawa jestem efektu końcowego...
Skoro mówisz, że można sypać, zamówię sobie 5kg, przetestuję, jak działa!
Praca w stawie jeszcze trwa.Roślinki muszą poczekać do wiosny.Posadziłam tylko tojeść i przesadzimy irysy wodne dookoła na dole stawu.Jak wszystko się ułoży będę myślała co dalej.
Grażynko - ja się przyznaję , że nie byłam na święceniu kapliczki. Wydawało mi się że wyszłam o czasie. Ale jak doszłam to już chyba było po wszystkim. żywej duszy, figurka w kapliczce. Coś musiałam pomylić, pewnie zegarek nawalił bo dałabym sobie głowę uciąć że wyszłam przed dwunastą