Agnieszko, dawno nie byłam u Ciebie

, ale postaram się nadrobić!
Przeczytałam o Twojej decyzji. To wspaniale, że chcesz się dalej uczyć, studiować to co Cię pasjonuje! Życzę ci bezproblemowego przyjęcia na studia i wiele zaparcia w dążeniu do wybranego celu!
Historia to piękna dziedzina.
Studiując to Ty wiele oddechu nie będziesz miała, ale chwilowe oderwanie od domowych obowiązków jest bardzo miłe. No i wielka satysfakcja z tego co się osiąga! Powodzenia

!!!
W Twoim ślicznym ogródku największe wrażenie zrobiły na mnie hortensje.
Żeby tak niebieska i różowa tuż obok siebie rosły! Ty to masz szczęście! U mnie wszystko "leci" w błękitach i fioletach, różowa hortensja jest chyba dla mnie nieosiągalna
Piękne jest to zdjęcie róży z kroplami wody. Powojniki też bardzo ładne, tylko mój "Polish Spirit" jest ciemniejszy, bardziej fioletowy.
Powojniki to trochę dziwne i nieprzewidywalne rośliny. W tym roku straciłam takiego, co już był u mnie cztery lata i był naprawdę duży. Wziął i usechł!
A inny, co w zeszłym roku zupełnie zanikł, w tym roku, w czerwcu dopiero wyszedł z ziemi i obecnie na tej jednej gałęzi kwitnie! To dopiero dziwne, prawda?
Niech Ci więc dobrze rośnie ta jedna gałązka, co odbiła. Niech się zagęszcza i kwitnie obficie

;:54