Halinko jesteś miliutkaMaska pisze:Dzidziu dzięki, już sobie go zamówiłam i oczywiście parę innych /quote]
No pochwal się co tam jeszcze zamówiłaś![]()
U mnie burzy nie było, troszkę popadała ale zrobiło się zimnogardener1987 pisze:A u mnie wczoraj była mega burza a potem całą noc lało więc dziś nawet nie podlewam![]()
Gosieńko moje też wymaga jeszcze pielęgnacji ale po koleiGosia123A pisze:Dzidziubardzo podoba mi się to Twoje oczko
.Ja swoje muszę oczyścić po zimie
jakoś damy radę
![]()
Ania Ds![]()
No to już cośNiunia1981 pisze:Oczko śliczne! Szkoda że mój M. nie da się namówić na oczko na działeczce Jedynie co wymyślił to że kupi psu basenikod czegoś trzeba zacząć
a dlaczego pomarzyć o fontanniebeatann pisze:Oczko świetne ,mojedopiero się robi ale o fontannie mogę tylko pomarzyć.
![]()
Pan clematis Purple Spidermaryla-56_56 pisze: Klematis piękny i chciałabym wiedzieć jak nazywa się ten przystojny pan ( ty tak go nazwałaś,
dla mnie jest niski , krępy), który mi się spodobał. Dzidziu![]()
HalinaK pisze:Dzidziufotki - Mistrzostwo Świat
drożdżemaryla-56_56 pisze:Marylko nie mam pojęciaZabeczka101059 pisze: Dzidziu o tego przystojniaka pytałam?![]()
dwa botaniczne mi zaczęły kwitnąć , a większość nie daje znaku życiagardener1987 pisze:Dzidziu te Twoje powojniki to na drożdżach rosną??ten fioletowy jest cudny uwielbiam takie kolory:)
![]()
Ignis05 pisze:Chyba tylko "drożdżami " można taki wzrost i kwitnienie powojników wytłumaczyć.![]()
Moje różne dopiero z ziemi wyłążą.