a w Kielcach pada śnieg

zasiewy no powiedzmy bogate ale na pocieszenie Ci powiem
że u mnie to samo

Pati u mnie niestety też do bani zimno wiejesurvivor26 pisze:Dobrego! u nas niestety już czarne chmury na horyzoncie i tak ma być aż do przyszłej środy, ale....jak podleje solidnie, to dopiero wegetacja ruszy
Małgosiu zaczynają mnie przerażać parapetyMalgolinka pisze:Witaj Mario, ładne poletko
Witaj Bogusiu miło znam to uczucie realizuję go od roku ale w końcu ma konkretny wymiarBogumilka pisze:Zapisuję sobie Ciebie, bo jak zobaczyłam kurki to od razu Cię pokochałamJa jak osiądę już na dobre w domu, to też namówię mojego mężusia na malutki kurniczek i kilka kurek. Będę Cię odwiedzać i się nie mogę doczekać pierwszego jajeczka
na omlet.
Nie dość że sucho to ten wiatr jeszcze bardziej wysusza. Przydałby się może ciepły deszczyk ale to dopiero w majupipio pisze:Witaj MarysiuMiłego dnia
U mnie też wieje i jest zimnica,a deszczyku nie ma
Mógłby troszkę podlać bo sucho i muszę wodę nosić,a ja nie nosiwoda tylko ogrodniczka
![]()
Dlatego zrezygnowałam po jakimś czasie i poszłam na bajkiZabeczka101059 pisze:U mnie nie wieje ale pi...dzi![]()
a w Kielcach pada śniegnie do wytrzymania ta pogoda
![]()
zasiewy no powiedzmy bogate ale na pocieszenie Ci powiem
że u mnie to samono niestety my już tak mamy
Iwonko stale łażę za tymi porozrzucanymi rzeczami po ogrodzie co je zbiorę to od nowa. U mnie nawet takie resztki blach poukładanych porozwiewało. Będziesz go miała bo jak się coś bardzo chce to ,....zielonajagoda pisze:Jest źle dzisiaj, jest źle Mario, wieje jak diabli, po całej posesji porozwłóczyło mi co lżejsze rzeczy. Dzisiaj odpoczynek przymusowy, chociaż w moim przypadku wskazany, sforsowałam się ostro przy szpadlui chwila wytchnienia się przyda, nie miałam nawet siły na forumkowe pogaduchy.
A zanim zmajstruję swój kurnik to już będę cała zielona jak ufoludek z zazdrości o Toje kury, ale niektórzy twierdzą że zazdrość motywujePozdrawiam wraz z halnym, miłego dnia.
Prawda Elu znamy to !ElleBelle pisze:Nno niezła motywacja do pracy zazdośćAle chęć posiadania czegoś musi być czymś motywowane ,a my Baby jak się uprzemy to dokonamy
Misiu obiecuję , że będzie !lora pisze:...no proszę masz nową kurkę...no to czekamy na jajo...ale to jajo musi być uroczyście przywitane...
Lidziu u mnie siąpi, wieje i nieprzyjemnie. Oprócz paru wizyt u kurek nie wychodzę , chmury ołowiane śniegowe - chyba sprawdzi się prognoza. Ale mimo tych paru kropli deszczu to jakby trawka zieleńsza, kwiatuszki też takie weselszeslila1 pisze:Marysiu piękne sadzonki Ci wyrosły.
U mnie od popołudnia leje, wieje i jest tylko +3 stopnie, a rano było jeszcze +10.
Oj, to kurkom trzeba sweterki porobić na drutachMaska pisze:Lidziu Droga wypluj te słowa! brrrr
Wraca zimowa pogoda! Zobacz, gdzie spadnie śnieg - prognoza
Lidziu już nic nie pomoże to jest prognoza:
Opady śniegu codziennie przez kilka dni i temperatura nie przekraczająca 2 stopni w ciągu dnia - tak będzie wyglądała pogoda w najbliższy weekend i w pierwszych dniach kwietnia. Śnieg spadnie m.in. na Mazowszu, na Kujawach, w Polsce północno-wschodniej i w górach.