Dzieci dorosły czas na ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: dzieci dorosły czas na ogród

Post »

Renatko co nas nie zabije to nas wzmocni ;:196 Dużo by opowiadać oj pogadałybyśmy!
Halinko i życzę Ci żeby tak zostało na zawsze.
Awatar użytkownika
guucio8
50p
50p
Od: 26 cze 2012, o 14:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękne kwiaty i ładnie zadbane ;)

zapraszam do mnie.
Awatar użytkownika
Marzena62
500p
500p
Od: 13 lip 2012, o 22:21

Post »

Renatko, współczuję Ci tej wstrętnej choroby i wierz mi wiem coś o niej, mam nadzieję że bierzesz cały czas leki, bo bez tego człowiek pogrąża się coraz bardziej. Ta choroba wymaga dużo zrozumienia, cierpliwości i wsparcia, szczególnie od osób najbliższych, ale nie zawsze tak jest i to jest najgorsze. Tu na forum możesz odreagować, to też dobra terapia ;:196
Irysy i inne moje kwiatki -
z pozdrowieniem - Marzena
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Halinko mam nadzieje że ja będę miała takie synowe jak Ty zięcia
Mario tylko ile tego wzmocnienia jeszcze mi potrzeba :;230 chętnie się podzielę ;:219
Guucio dziękuje za wizytę i zapraszam jeszcze moi synom poopadały szczeki jak im pokazałam Twój wątek :uszy
Marzenko u mnie najlepszym lekarstwem byłby rozwód tylko czy bym go przeżyła to diagnoza lekarza
ale w sumie dziewczyny teraz to już nie jest tak źle gorzej miałam pod każdym względem
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52

Post »

Czytam i nadziwić się nie mogę.Jak Ty to wszystko wytrzymujesz ;:180 Na deprechę najlepszy ogród.Na M ;:163
Nie możesz się poddawać.Rób swoje i niczym się nie przejmuj.Najgorsze jest jak ktoś zobaczy ,że udało mu się wbić szpileczkę.Nikt nie może zniszczyć Twojej psychiki .Trzymaj się.
Awatar użytkownika
Marzena62
500p
500p
Od: 13 lip 2012, o 22:21

Post »

Renatko, mam dla Ciebie dwie raczej dobre wiadomości - nie masz depresji (bo bez leków nie mogłabyś normalnie egzystować), masz stany depresyjne, a to dlatego że jesteś zwyczajnie sflustrowana swoją sytuacją domową, a druga wiadomość - takich kobiet tylko w Polsce jest tysiące, a nawet setki tysięcy, tyle że nie każda ma odwagę to wyartykułować. Trzymaj się kobitko! Liga rządzi liga radzi liga nigdy Cie nie zdradzi ! ;:138
Irysy i inne moje kwiatki -
z pozdrowieniem - Marzena
bebeluch
1000p
1000p

Post »

Marzenko kiedyś brałam leki regularnie przez 5lat później zmniejszać dawki a teraz biorę czasami , jak pojawi się ostrzeżenie w postaci bólu w piersiach ponoć to mój zawór bezpieczenistwa tylko abym go nie pomyliła z zawałem serca :;230
Pipio kobieta bardzo wiele może wytrzymać najpierw się bałam a teraz nienawidzę i chyba ta nienawiść daje mi dużo siły
Dziewczyny a może jakiś inny temacik np.
za co kochacie , szanujecie swoich facetów ?
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41

Post »

Natko napisze Ci kilka slow-mialam depresje po smierci mamy i bylo mi ciezko-bralam leki -wyjechalam do Anglii zostawilam dzieci i meza,po roku sciagnelam dzieci ,po dwoch rozwiodlam sie,znalazlam mojego partnera i jestem szczesliwa,owszem mam problemy ,ale z synem,a u mnie lekarstwem na depresje okazal sie moj m-kocham go za to ze jest,ze on robi wszystko zebym to Ja byla szczesliwa dla mnie jest gotowy gory przenosic ;:167
Natko a moze czas zmienic cos w swoim zyciu?Tylko Ty odpowiadasz za swoje zycie
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52

Post »

Natko to Ci chciałam napisać.Nie można pokazać,że się boisz.Czuje wtedy swoją przewagę ;:108
Ogród masz śliczny.Kwiatów mnóstwo i to raduje serce ;:138
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Renatko rozpoczęłaś temat rzekę. Co facet to inny przypadek, zresztą kobieta też! Mój M w codziennych sprawach jest wkurzający, niesprawiedliwy widzi mnie zupełnie inaczej niż ja i inni. Ale mężczyźni w ogóle mają pokręcone spojrzenie. Nieraz coś szuka ja mu wskazuję tą rzecz, o którą potyka się parę razy dziennie, a on mówi że jej nie widzi. Dla mnie to jest nienormalne, a on twierdzi że moje postrzeganie szczegółów jest nienormalne. W sumie nie zawiódł mnie w sprawach ważnych, nie oszukał, jest chory i ja też mu pomagam, bo byłoby to podłe gdybym go w tej chorobie zostawiła, bo mu się charakter sp..
Ale jak jest źle to udaję , że go nie ma koło mnie i żyję własnym życiem. Na szczęście go mam. Mam mnóstwo znajomych i rzucam się w wir życia pozadomowego.
bebeluch
1000p
1000p

Post »

no cóż ja życia poza domowego nie mam mój jedyny azyl to ogród i cieszę się że go mam inaczej bym już
dawno ześwirowała
Na zmiany trzeba mieć odwagę a u mnie z nią chyba krucho chciała bym aby chłopcy byli już samodzielni to sama ze sobą dam sobie radę.
Wiecie gdybym wygrała 6 w totka to by już mnie nie było w tym domu jest tylko mały problem nie gram w totka
Doromichu zazdroszczę Ci odwagi mówi się że szczęściu trzeba wyjść naprzeciw ja raz wyszłam a teraz się boje bo to co miało być szczęściem okazało się piekłem
Ewa05
500p
500p
Od: 13 lut 2011, o 14:25

Post »

Renatko właśnie wróciłam od Anity królowej mieczyków, wszystko ma takie piękne i niespotykane.
Pozdrawiam Halina
Moje wiejskie rabatki
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41

Post »

Natko przykro mi to czytac :(
bebeluch
1000p
1000p

Post »

Halinko tak szczerze to ja lubię patrzyć na mieczyki , nawet kiedyś z tego patrzenia kupiłam sobie 50 cebulek i jak mi wszystkie zgniły zimą zostałam przy patrzeniu :;230
Doromichu przepraszam jeśli Cie uraziłam ja nie miałam nic złego na myśli. ;:167
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Renatko skoro chłopcy jeszcze nie są samodzielni to wnioskuję , że jesteś jeszcze młodą osobą. Życie niesie nam różne niespodzianki i rozwiązania trzeba mieć tylko nadzieję. Ona pomaga żyć.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”