cdn.
Grażynko działka ma 15 arów z hakiem media tak muszą być żeby nam było wygodnie a co do kosztów to robimykogra pisze:Nie wiem jaka to powierzchnia, ale widać że to spory całkiem kawałek ziemi.
Prąd.....oj będzie kosztowało.
Każde doprowadzenie mediów to wielki wydatek.
Ale będzie za to widno o każdej porze.![]()
No i kawka będzie świeża a nie z termosu.
Urządzanie takiej działki od zera to czysta przyjemność, nie licząc oczywiście wydatków.
Ewo tak działka jest budowlana a dojazd jest drogą gruntowa nie utwardzoną myślę że to się kiedyś zmienikogra pisze:Nie wiem jaka to powierzchnia, ale widać że to spory całkiem kawałek ziemi.
Prąd.....oj będzie kosztowało.
Każde doprowadzenie mediów to wielki wydatek.
Ale będzie za to widno o każdej porze.![]()
No i kawka będzie świeża a nie z termosu.
Urządzanie takiej działki od zera to czysta przyjemność, nie licząc oczywiście wydatków.
Zosiu widoczki są piękne wiosna ale również i jesienią a oczko dopiero mamy w planach bo to inwestycja i czasochłonna i kosztowna.sangwinaria pisze:Piękna działeczka i widoki z niej też piękne . No i pracy dużo . Oczko wodne masz - więc już ci zazdroszczę
Grażynko zacząłem w zeszłym roku w tym mam zamiar pociągnąć dalejkogra pisze:Ładny kawał płotu, ale za to jest bezpiecznie.
To dobrze, że już wszystko ogrodzone, teraz można śmiało działać.
15 arów z hakiem to kawał ziemi na której można poszaleć.
Więc trzymam kciuki za realizację dalszych planów i marzeń.
Dorotko tak jakoś we wrześniu.dorcia7 pisze:Trawy sadziłeś kiedy??
Ewo to kuruj się i nie daj trzymam kciuki za Ciebie, działki na razie nie do ruszenia.ewa w pisze:Ponuro, ponuro do tego choróbsko mnie męczy to i zasiewów domowych nie zrobiłam. Ed działeczki obok ciebie do wzięcia ?