ElleBelle, u Dorotki może jakoś inaczej się sadzi, bo przecież inny klimat. Ja swoje tulipany wsadzam pod koniec września.
A tak w ogóle to bardzo fajna mieszanka tych cebul w dolnym rzędzie w środku Czy będziesz je sadzić do jakiejś donicy, czy w gruncie?
Także się zastanawiać nad posadzeniem pewnej części cebulowych w donicach... No i miałam nie sadzić hiacynytów i co? W B. mnie skusiły, a i dziecko zamawiało
Kochane pierwszy raz sadze tulipany do gruntu na nowa rabate rozana-bo moj M je kocha to i moja wiedza o tym kiedy sie je sadzi niewielka ale mam nadzieje,ze nic im nie bedzie
moja kobea dla Marylki
Witaj Dorotko , to ja rozumiem, to jest piękny widok. jedne kwiaty seledynowe,następne lekko fioletowe i w pełnym ciemnym kolorze.Tez tak bym chciała, być może za mało ja dokarmiałam nawozem.Jednak spróbuje na następny rok ,bo te kwiaty są superowe Tylko z innej firmy poszukam nasionek.
Twoje roslinki ogrodowe równie piękne jak domowe.
Mam ucięte kilka młodych pędów Kobey i trzymam w wodzie. Nic nie pisałam bo myślałam że mnie wyśmiejecie.Myslisz że puszcza korzonki, to by było fajnie wychować przez zimę nowa roslinę
To ja jej dawałam nawóz raz na 2 tygodnie ,więc tak mi brzydko odpłaciła
doromichu pisze:tak kobea pieknie kwitnie,a z pogoda to szkoda gadac .Pierwsze lato bez lata .Jestem tutaj kilka lat,ale tak brzydkiej pogody w lato to nigdy nie bylo
Oj masz racje... narzekałam na nieciekawe lato w zeszłym roku, ale w tym jest tragedia... Piękne clemki u ciebie, mi jeden padł na uwiąd ścięłam dość nisko nad ziemią, nie mam pojęcia czy odbije od korzenia ........
a u mnie zimno,ponuro
pokaze Wam moja nowopowstala rabate rozana z zurawkami
zdradze Wam moje marzenie,ktore niedlugo moze sie spelni,niestety zniknie mi troche ogrodka,ale bedzie takie cos-to ze zdjecia nie jest moje