tara- oaza marzeń cz.5
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: tara- oaza marzeń cz.5
smutne te róze wyglądają w tych kamieniach.Zobaczymy może jak się rozrosną będzie lepiej.
- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Może byłoby ładnie, gdyby więcej było róż a mniej kamieni.
Aniu Twoja Aspiryn Rose, ta w dużych kamieniach śliczna.

Aniu Twoja Aspiryn Rose, ta w dużych kamieniach śliczna.

- drozd
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
Nie,nie takiego czegoś też nie zrobiłbym. Czasami ludzie przesadzają.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- katik
- 1000p
- Od: 2 sty 2011, o 16:14
Aniu mnie zachwyca Ascot , już nawet miałam go w ręku ale jak zobaczyłam ilość wędrujących mszyc to zrezygnowałam 

- kasik 69
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No,nie wiem,dla mnie to taka martwa rabata...ale,cóż,ilu ludzi tyle gustów 

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- kasik 69
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
Jak pospadają liście,to może rabata życia nabierze
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
:P Masz rację Kasiu! 

Co zasiejesz, to zbierzesz
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Taruś, poranny spacer po Twoim różanym ogródku poprawił mi humor bo za oknem plucha i szaruga 

Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Tosia dzięki - widok trochę przypomina kart tenisowy, jeśli będą rozrośnięte róże, coś jeszcze wprowadzi lub dosadzi róż to praktycznie efekt może być ciekawy, choć dla mnie nieco za sterylny. Róże znoszą dobrze taki układ bo pewnie nawet z korzyścią dla nich podlewa sąsiad tylko krzaczki, szukam rozwiązania samoobsługowego ogrodu bo jak na razie u mnie samoobsługowe to są tylko chwaściory
z drugiej strony jeśli tam są drzewa to widok jesienią będzie dla mnie nie do pozazdroszczenia.
Oliwko, Aszko, Andrzejku, Marysiu, Januszku, Katik, Kasik, Tosiu, Pszczółko - podzielam Wasze opinie, ogród musi mieć to coś i nasze to mają
urządzamy je tzw,metodą prób i błędów dążymy zawsze do odległej doskonałości, no i najważniejsze a gdzie tu można ubrudzić nasz kochane "rączki" , kości tez nie będą mieć gimnastyki, czyli same straty
Pamiętam jeden z odcinków Maja w Ogrodzie tam też był podobny ale cały ogród w bieli, gazony, sztuczny, zimny
Wiesiu u mnie tez za oknem szaro, buro, pada deszczyk i dość chłodno, choć nie jest aż tak zle będą grzybki w lesie
miłego dnia

Oliwko, Aszko, Andrzejku, Marysiu, Januszku, Katik, Kasik, Tosiu, Pszczółko - podzielam Wasze opinie, ogród musi mieć to coś i nasze to mają

Pamiętam jeden z odcinków Maja w Ogrodzie tam też był podobny ale cały ogród w bieli, gazony, sztuczny, zimny

Wiesiu u mnie tez za oknem szaro, buro, pada deszczyk i dość chłodno, choć nie jest aż tak zle będą grzybki w lesie

miłego dnia
- tara
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu - róża wygląda na Candelight - teraz dodałam nowe zdjęcie Belvedere - zobacz w moim wątku. Ten drugi ma płatki pofalowane oraz jest jednobarwny.
- tara
dzięki Gosiu
aby nie było tak różanie to czekamy też na mieczyki a trochę chyba było to drugi pojemnik no i oczywiście były dodatkowe jeszcze prawda Anitko?

już widać będą

nawet moje hosty kwitną na baczność

niezawodne młodziutkie Anabellki

oczywiście żartowałam różyce muszą być, nie mam pomysłu na moje miniaturki, ale chyba zrobię taki klombik tylko dla nich? albo pod nóżki większym, oj chyba szkoda podepczą
jest ich 7 szt.NN - piękny kolor biskupi, bordo, żółty no i jeszcze mam różowe 0Pink Hit

ale za oknem leje, to już przesada proszę o słoneczko
a mialam wskoczyć do ogrodnictwa i co? no może lepiej kieszeń dziurawa

aby nie było tak różanie to czekamy też na mieczyki a trochę chyba było to drugi pojemnik no i oczywiście były dodatkowe jeszcze prawda Anitko?

już widać będą

nawet moje hosty kwitną na baczność

niezawodne młodziutkie Anabellki

oczywiście żartowałam różyce muszą być, nie mam pomysłu na moje miniaturki, ale chyba zrobię taki klombik tylko dla nich? albo pod nóżki większym, oj chyba szkoda podepczą

jest ich 7 szt.NN - piękny kolor biskupi, bordo, żółty no i jeszcze mam różowe 0Pink Hit

ale za oknem leje, to już przesada proszę o słoneczko
a mialam wskoczyć do ogrodnictwa i co? no może lepiej kieszeń dziurawa

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ANIU ciesz sie ,że leje . U nas już 4 dzień sie zanosi na wielkie lanie a tu tylko 2 krople deszczu spadna i nic poza tym . I tak na przemian chmurzy sie i słonko . Pokazujesz śliczne różyce a jak zakwitną mieczyki to już będzie całkiem kolorowo . W tym roku mieczyków nie sadziłam a mam ich tez dość sporo i nada siedzą w piwnicy
. Pod nogami róż fajnie bdą wygladać miniaturki

- tara
Jadziu też tak myślę, właśnie szykuję im miejsce, do towarzystwa dostaną lobellę
deszczyk naprawdę leje ale na przemian słoneczko, wiatr - przyjemnie dziś nieco popracowałam jeszcze jadę, wpadliśmy do domku tylko na obiadek bo mój M kawę to jeszcze wypije na działce ale obiad to już wyższa szkoła jazdy, może jak już będzie telewizor i pilocik , na razie mówi że jest robota i nie będzie przywoził telewizora i fotelika :P
chciałam sie pochwalic moim Herkulesem jestem wręcz zdziwiona i zauroczona jaki on piękny, piękny krzak, a w ub.roku patrzyłam na niego beznamietnie

zastanawiam czy to nie Artur Bell, fotka przekłamuje jest bardzo piękny żółty a właściwie mocny kanarek, cudownie pachnie, jak rozkwitnie to będą fotki i zobaczymy, a ja starym zwyczajem "pomożecie"?

Isbaell Renaissanse

Mathateressia

Błękitny Anioł powojnik od Ewuni

Kapitan Howard

a zakwitła mi lilia wodna, nie taki kolor jak kupiłam ale co tam
powolutku lecę bo jeszcze M się rozmyśli i pilocik w foteliku utuli po obiadku do snu :P
deszczyk naprawdę leje ale na przemian słoneczko, wiatr - przyjemnie dziś nieco popracowałam jeszcze jadę, wpadliśmy do domku tylko na obiadek bo mój M kawę to jeszcze wypije na działce ale obiad to już wyższa szkoła jazdy, może jak już będzie telewizor i pilocik , na razie mówi że jest robota i nie będzie przywoził telewizora i fotelika :P
chciałam sie pochwalic moim Herkulesem jestem wręcz zdziwiona i zauroczona jaki on piękny, piękny krzak, a w ub.roku patrzyłam na niego beznamietnie

zastanawiam czy to nie Artur Bell, fotka przekłamuje jest bardzo piękny żółty a właściwie mocny kanarek, cudownie pachnie, jak rozkwitnie to będą fotki i zobaczymy, a ja starym zwyczajem "pomożecie"?

Isbaell Renaissanse

Mathateressia

Kapitan Howard

a zakwitła mi lilia wodna, nie taki kolor jak kupiłam ale co tam

powolutku lecę bo jeszcze M się rozmyśli i pilocik w foteliku utuli po obiadku do snu :P