Cztery pory roku w moim ogrodzie cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Miiriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2007, o 00:17
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Cztery pory roku w moim ogrodzie cz.2

Post »

Widzę , że już po spotkaniu - super udanym ... Obudź się już i opowiedz - bo ja zaglądam tutaj parę razy dziennie i nic ,,,,
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
Awatar użytkownika
drozd
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2009, o 21:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witajcie moi mili.
Myślę,że zrozumiecie moją nieobecność ale przygotowania związane ze spotkaniem pochłonęły mnie całkowicie.
Bernadetto. Miło mi,że jesteś moim częstym gościem. Szkoda,że nie było Cię wśród nas na spotkaniu ale zaproszenie zawsze aktualne.
Jagusiu.
Emocje już opadły.Jest dzień jak co dzień.
Cieszymy się że przybyłaś do nas i mogliśmy spędzić razem trochę czasu. W prawdzie ja byłem trochę zabiegany ale starałem się zamienić choć kilka słów z każdym.
Piesek 'wymiziany' i muszę przyznać ,ze stanął na wysokości zadania i zachowywał się grzecznie nawet sami byliśmy zdziwieni.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
beatann
500p
500p
Od: 18 wrz 2010, o 09:32
Kontakt:

Post »

Januszu piesek cudny , ogród wspaniały. Co tu więcej mówić. Mogę tylko dziękować za piękne roślinki i za wspaniałe przyjęcie przez Ciebie i Twoja wspaniałą Krysię. :wit :wit :wit
Awatar użytkownika
gggabulka
200p
200p
Od: 22 mar 2011, o 12:43

Post »

I Ja u Ciebie jestem :wit :wit Bruno jest niesamowitym całuśnikiem :)) przesłodki i przekochany !!w głowie się nie mieści ze ktoś coś wrrrr!!ale dobrze ze już dobrze!!
Miałam pytac o hostę ile one mają lat ale doczytałam ze 20 :D
Jestem pod wrażeniem spotkania u Was!! Tej atmosfery, ludzi, roślin, miejsca i prezentów!!
Bóg zapłać ;:180 ;:180
Cieplutkie pozdrowienia ze Świdnika :wit
Nasz kawałek raju z mieście http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41942" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ZENOBIUSZ
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2008, o 07:00

Post »

Witaj Janusz oglądałem właśnie zdjęcia ze spotkania które zorganizowałeś, i widzę że impreza się udała a wszyscy jej uczestnicy wrócili zadowoleni. Gratuluję.

Życzę miłego dnia.
Pozdrawiam Zenek
Awatar użytkownika
drozd
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko. Piesek już drugi dzień biega po ogrodzie i szuka gdzie to towarzystwo się podziało. Wczoraj na noc nawet nie chciał przyjść do domu tylko leżał na balkonie i nasłuchiwał.
Z tymi wspaniałościami ogrodowymi różnie bywa ale jak na wsiowy ogród to myślę, że jak jeszcze trochę nad nim popracuję to spełnię kryteria ogrodu wiejskiego.
Gabi Nigdy nie prowadziłem metryczek roślin ale jak dobrze kojarzę to najstarsze te przy ścieżce rosły jeszcze przy starym domu. W nowym mieszkamy od grudnia 1984. Czas umyka niemiłosiernie,bo przecież to 2011 rok a przynajmniej dwa lata rosły przy starym. O tym co pisałaś na Pw pmyślę i dam znać.
Zenku Też tak sądzę, że ogólnie udało się spotkanie . Szkoda,że nie mogłeś przyjechać.Od czasu do czasu trzeba oderwać si od codziennej rzeczywistości i wmieszać się wśród innych. Może do Tadeusza zdecydujesz się przyjechać- to będzie bliżej i byłoby przyjemnie Cię poznać.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Janusz już posadziłam roślinki tak kwitnie moja biała kamasja właściwie już po woli przekwita ,jest bardzo ciepło i nawet nie zdążyłam się nią nacieszyć .
Obrazek

krasnokwait też już rozwija kwiatki .
Awatar użytkownika
dkny
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 wrz 2009, o 18:55

Post »

Janusz, cieszę się, że Cię odnalazłam :D Z ogromna radością przeglądnęłam Twe fotki i bardzo mi się podobają te ogólne widoczki. Poproszę o więcej :wink: ;:138
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
lemka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 cze 2009, o 14:52

Post »

Janusz a ja chciałam spytać czy znasz nazwę paproci która rośnie u Ciebie w ogrodzie. Została uchwycona na którymś ze zdjeć ze spotkania - taka jakby niebiesko-srebrna.
Pozdrawiam Ida
Awatar użytkownika
dkny
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 wrz 2009, o 18:55

Post »

Dzięki uprzejmości Joli dostałam link z relacją z Waszego spotkania. Pooglądałam więcej tak wspaniałych, ogólnych widoków, pośmiałam się wraz z Wami (choć jestem na drugim końcu Polski). Gratuluje Ci nie tylko ogrodu, ale i zdolności organizacyjnych. Przyjąć u siebie taką mocną grupę znawców- ogrodomaniaków to nie lada wyzwanie :wink: ;:224 :D
Awatar użytkownika
gggabulka
200p
200p
Od: 22 mar 2011, o 12:43

Post »

Witaj nocnie Januszu :)) u mnie w wątku masz fotki ścieżki zgodnie z obietnicą :wit :wit :wit i czekam na odpowiedz w wiadomej sprawie :wit :wit Spokojnej nocki :D :wit
Nasz kawałek raju z mieście http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41942" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Miiriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2007, o 00:17

Post »

Witaj nocnie :)
a gdzie można zobaczyć te fotki :) :) też bym chciała ............
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Bernadetto odpowiem za Janusza , wejdź w of Topic i w watek Lubelskie już nie takie obce , musisz cofnąć się o kilka stron żeby zobaczyć całą relację ze spotkania .
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09

Post »

Naprawdę Januszu, Krystyno to był wielki zaszczyt u Was gościć. Oglądając zdjęcia Waszego ogrodu mogłam się skupić na szczegółach, na spotkaniu chciałam (prócz degustacji ślimaków) pogadać ze wszystkimi a i tak przez bieganie i wykopywanie kolejnych roślin mało my pogadaliśmy, choć przysłuchiwałam się za to Twoim ciekawym opowieściom. Ogród wygląda faktycznie jeszcze pięniej niż na zdjęciach:) choć te pozwalają dojżeć szczegóły.
Awatar użytkownika
drozd
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Janusz. Starzejesz się i już za ciebie odpowiadają. Dziękuję Geniu :wit
Anetko
Witam Cię w nowym wątku i zapraszam jak najczęściej- co do spotkania to trema niesamowita ale bezzasadna, bo goście wyrozumiali i serdeczni.
Ida
Paproć o którą pytasz a chyba o tę Ci chodzi:

Obrazek

Obrazek

Nazywa się "Wietlica japońska" 'Metallicum' - Athyrium niponicum 'Metallicum'
Druga troszeczkę jaśniejsza to Athurium niponicum 'Pictum"- poniżej.

Obrazek

Gabi
Byłem widziałem. Wyobraźnię masz ,że ho,ho. Już widzę ukończone dzieło. :shock:

Ula, Ula. Tylko nie przesadzaj. Kawałek wiejskiego ogrodu i stary człowiek przemykający wśród badyli, który nie zdążył zabrać niepotrzebnych rzeczy z ogrodu - to cały ogród i ja. :(
Zbyt rozkojarzony byłem by z każdym porozmawiać. Z niektórymi pewnie skończyło się na powitaniu i pożegnaniu
Może na neutralnym gruncie będzie taka możliwość a oczekuję tego z niecierpliwością.
Teraz studiuję Kto jest Kto bo nie powiem trochę mi się 'pokałapućkało'.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”