Witaj ZENKU, widzę że Cię szwendaczka zaczyna brać, piękne lilie i nawet w narodowych barwach. Jak to dobrze że od jutra "wiosenny' miesiąc, bo ja mam już dość tej zimy.
Witaj Tadeusz kilka słonecznych dni i juz człowieka zaczyna nosić. W ubiegłym tygodniu zrobiłem wraz z M mały rekonesans po sklepach ogrodniczych, kupiłem juz pewną ilość nawozu i środków ochrony roślin/jeszcze w starej cenie/.Małżonka zaś kilka roślin cebulowych i nasion, kolejne zakupy będą dopiero jak ruszy sprzedaż krzewów.
Daszum dziękuję za odwiedziny i miłe słowa , i zapraszam do kolejnych odwiedzin wiosna kiedy to w ogrodzie zakwitną pierwsze kwiaty.
Witaj Beato na szczęście w ogrodzie śniegu ubywa , mam nadzieje że za kilka dni znacznie się ociepli i w ogrodzie zaczną się pojawiać zwiastuny wiosny.
Witam Cię Zenku!
Było co oglądać,jak bym był w zamojskim parku,włożyłeś tam ogrom pracy.Wszystko poukładane jak w pudełku.Do odwiedzenia ogrodu skłoniła mnie zbieżność Twego imienia ponieważ kiedyś pracowałem w Lublinie w PIP z Zenkiem.
Wszystkiego najlepszego Edward.
Andrzej ja po wczorajszej wizycie na działce nie spotkałem żadnej rośliony która przejawiałaby chęć wychylenia głowy. Znaczną część ogrodu pokrywa jeszcze warstwa śniegu , a od dzisiaj znów się ochłodziło.
Urszulo ten stary krzew jasminowca w okresie kwitnienia rozsiewa swoją woń po całym ogrodzie , a kwitnie obficie każdego roku.
Haniu miło mi że do mnie zawitałaś i zapraszam serdecznie do kolejnych odwiedzin.
Witaj Edward z tym parkiem to lekka przesada gdyż ogród ma zaledwie 1500 m, i wiele jest jeszcze w nim do zrobienia.Co się tyczy PIP to nigdy tam nie pracowałem.