No więc obiecane fotki może najpierw fiołki mają ładne duże wyglądające na zdrowe listki i kwiatuszki a ponadto bardzo dużo młodych więc mam nadzieję na obfite kwitnienie i miłą współpracę no i oczywiście na dużo listków na młode
i różyczka
były jeszcze różowe i białe ja wybrałem czerwoną może mi szczęście w przyniesie mój aparat trochę źle oddaje kolory tak naprawdę jest jasno czerwona
Fiołki rzeczywiście wyglądają na zdrowe... ten pierwszy ładny - nie taki pospolity... No i życzę tego szczęścia , wybranka na pewnie będzie często dostawać kwiatki bo masz ich po dostatkiem Osobiście nigdy nie lubiłam dostawać takich bukietów z kwiatów ciętych bo mi się wydaję to tylko stratą pieniędzy - doniczkowy zostanie a bukiet pójdzie do śmieci za kilka dni
Ooo, jest Piękna Uwielbiam różyczki Tylko uważaj z nimi na przędziora, bo moja jedna została okropnie zaatakowana pomimo tego, że starałam się stworzyć jej większą wilgotność niż innym roślinkom
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
Gratuluje świetnego zakupu. Róża jest przepiękna a fiołki przecudne Niestety u mnie (byłam w 5 biedronkach) nie było aż takich piękności mimo to fiołka też przytargałam do domu. Niech rosną i cieszą oczka POZDRAWIAM