A jak można zmienić pocztę??? Tak legalnie? Mam już przesyłkę ale oczywiście awizo nie ma poraz kolejny a przesyłka leżała na poczcie od wtorku. Dramat jednym słowem. Roślinki żyją ale mają się nie najlepiej Mam nadzieję że będzie OK (nie) Dziękuję
myszkas21 pisze:A jak można zmienić pocztę??? Tak legalnie? Mam już przesyłkę ale oczywiście awizo nie ma poraz kolejny a przesyłka leżała na poczcie od wtorku. Dramat jednym słowem. Roślinki żyją ale mają się nie najlepiej Mam nadzieję że będzie OK (nie) Dziękuję
Przez tyle dni kochana to nawet człowiek by padł
ja bym chyba tak spokojnie tego nie zostawiła co za nie
odpowiedzialność na tej poczcie
Na temat usług naszej Poczty Polskiej to w ogóle brak słów , kupowałem kiedyś listki fiołków 3 razy biedna dziewczyna mi wysyłała listki bo za dwoma razami listki były kompletnie zniszczone.
Kurcze ale macie z tymi swoimi pocztami przejścia, dobrze że u mnie działo jak się patrzy.
Stasiu i znów mamy weekend, czy wybierasz się do trzeciej siostry na łowy
Miłego weekendu Stasiu lecę dalej nadrabiać zaległości
Witaj Stasiu. Ja po raz pierwszy cię odwiedzam. Jestem tu od niedawna i nie wszystkich jeszcze zdołałam oblecieć. MIło tu u ciebie i sympatycznie. Gloksynie piękne, urocze skrętniki, a fiołeczki słodkie, jak to tylko one potrafią. Jedna mała uwaga: zauwazyłam na jednym fiołku napis Demplin, a on prawidłowo nazywa się Dumplin. POzdrawiam cię serdecznie i zapraszam na wizytę do obu moich wątków.
Wandziu dziękuję za odwiedzinki i za poprawkę ale to z taką nazwa dostałam
i tak zostawiłam może po prostu wysyłający się pomylił a on się zna na fiołeczkach
jak mało kto