Fajnie ze spędziłaś miło czas i się oderwałaś od rzeczywistości ta takie ważne

Anetko moje też były całe w mszycach....pąki były takie nimi oblepione że nie można było zobaczyć jaki mniej więcej będzie kolor kwiatu....anetta pisze:Ale śliczności pokazujesz, różyczki są naj naj szczególnie różowa, a ja mam taką jak Twoja biała ale moje jeszcze w pąkach i już mszyce siedzą
Damianie niestety nie znam nazwy tej roślinkidaka pisze:Aniu wszystkie bardzo ładnie i okazale kwitną,a znasz może nazwe tego fioletowego na przedostatnim zdjęciu,bo u mnie rośnie już wiele lat a ja nie wiem co to jest
Kasiu ja też się cieszę że kocurek ma nowy domek a najlepsze jest to że co jakiś czas będę go mogła odwiedzaćkatrina26 pisze:Zapomniałam dodać że cieszę się, że kocurek znalazł domek
Arleta, róże pachną niesamowicie i każda ma całkiem inny zapach...najbardziej mi się podoba zapach u tej niby jasno fioletowejarlet3 pisze:Pięknie i jak kolorowo, szkoda że zapachu nie czuć przez neta![]()
![]()
maribat pisze:Aneczko pięknie u w Twoim ogródeczku![]()
Mnóstwo ślicznych różyczek, piękne zdjęcia
pięknych roślinek
Martynko, Celinko uwielbiam różyczki bo mają piękne kwiaty a do tego intensywnie pachną....normalnie można się w nich zakochać od pierwszego wejrzeniatrzynastka pisze:Aniu wcale się nie dziwię że kochane bo są przepiękne