Kolorowy Ogród Geni 2010 cz.3
Re: Kolorowy Ogród Geni 2010 cz.3
Geniu, ciekawe iglaczkowe nabytki. A gdzie kupowałaś te hosty? Obserwuj uważnie liście, czy nie pojawią się na nich odbarwienia, plamy. Powinnaś zareklamować zakup. Masz zdjęcie co z nich wyrosło, a co było zamawiane. Sprzedawca powinien uznać reklamację, nawet jeżeli wystawiłaś już pozytywne komentarze.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu a to paskudna wpadka z hostami, mam nadzieję, że je zareklamujesz, bo to przecież nie jedna, czy dwie hosty, a całe mnóstwo. Szkoda pieniążków, może sprzedawca okaże się rzetelny i prześle nowe- dobre sadzonki.
- raistand
- Od: 18 mar 2007, o 20:28
Żeby przesłać, musi je najpierw mieć...AGNESS pisze: Szkoda pieniążków, może sprzedawca okaże się rzetelny i prześle nowe- dobre sadzonki.

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
No kurcze, co prawda to prawda, ale jeśli tak jest, to wygląda, na czyste, przemyślane oszustwo 

- raistand
- Od: 18 mar 2007, o 20:28
Nie używajmy, proszę słów oszustwo, wyłudzenie i innych tego rodzaju. Ja swoją opinię na temat "hurtowych" sprzedawców na All wyrażałem nieraz. W tym roku sie ona po raz kolejny utwierdzi ła i potwierdziła (żałosny liliowiec...) ale pamiętajmy, że rozmawiamy PUBLICZNIE. Google błyskawicznie indeksują to forum i wszystkie opinie, osądy są bardzo łatwe do wyszukania.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geniu, przepiękne te jaskry!!
Współczuję wpadki z hostami... Jak radzą przedmówcy, powinnaś reklamować.
Współczuję wpadki z hostami... Jak radzą przedmówcy, powinnaś reklamować.
Witaj Gieniu, masz ładne iglaczki. A co do host, to przy takim zamówieniu to można się wkurzyć i to bardzo
Jednak niektórzy sprzedający robią nas w konia. Chcą szybko zarobić wysyłają takie badziewie. Spróbuj to zareklamować. Po prostu zadzwoń do niego i powiem jaka sprawa. Jak nie będzie chciał rozmawiać to zgłoś to do all a oni już będą wiedzieli co mają zrobić.

- marzanka
- Od: 21 lut 2010, o 22:01
Gieniu zdobyłam 5 kolorów jaskrów
i ciemiernik idę sadzić 

- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witaj Geniu:) Piękne iglaki posadziłaś..będzie cudowna rabatka...
Co do zakupów na Allegro ..to powiem Ci szczerze..że nigdy nic nie kupiłam...co syn nabył okazywało się bublami więc się jakoś zraziłam.
Zawsze widzę te nowości w katalogach różnych firm wysyłkowych jednak boję się ryzyka..wole widzieć co kupuję;)
Choć na paru różach też się już sparzyłam ..nie było to co na pudełku;)Magnolii jeszcze nie kupiłam czekam na nową dostawę ..bo to co mieli to mizerne po zimie...
Pozdrawiam

Co do zakupów na Allegro ..to powiem Ci szczerze..że nigdy nic nie kupiłam...co syn nabył okazywało się bublami więc się jakoś zraziłam.
Zawsze widzę te nowości w katalogach różnych firm wysyłkowych jednak boję się ryzyka..wole widzieć co kupuję;)
Choć na paru różach też się już sparzyłam ..nie było to co na pudełku;)Magnolii jeszcze nie kupiłam czekam na nową dostawę ..bo to co mieli to mizerne po zimie...
Pozdrawiam
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Krysiu gdzieś już o tym czytałam ,że te skalnice sa takie chimeryczne .
Moniko , Marzenko dzięki
Cieszę się Marzenko że udało Ci się kupić jaskry i ciemiernik .
Piotr ja kupowałam też z tego źródła i chyba są wszystkie takie jak zamówiłam bo wychodzą , ale wcześniej zamówiłam jeszcze u Jednej osoby , przed którą ostrzegał mnie
Grzesik , ale było za późno bo hosty były już w domu . szkoda tylko że tyle się ich nasadziłam w donice .
Romku ,Andrzeju, Marcinie, Agnieszko, Reniu wiem że powinnam reklamować , ale kiedyś już reklamowałam zakupiony towar u kogoś kto ma dobrą opinię na forum i powiedział że nie możliwe żeby się pomylił a chodziło o cebulkę za 25 zł a dostałam ogólno dostępną którą można kupić za 6 zł druga była taka jaką zamówiłam .No i tak mnie zbył .Oczywiście tam też nie zamówię .
Znowu odchoruje te zakupy to jednak sporo pieniędzy .A tych i tak nie zatrzymam ,mam zbyt bało miejsca żeby trzymać badziewie .
Tę osobę wpiszę na czarną listę , kupowałam tam więcej rzeczy cebule lilii pewnie też będą jakieś pospolite , wsadziłam na rabatę oddzielną ,
Ale w zeszłym roku kupowałam psi zęby na allegro nie zaznaczyłam od kogo , ale to była uczciwa osoba .
mam też sporo irysów kupowanych na alegro o ich zgodności z zamówieniem dowiemy się za rok
Z tymi pozytywnymi opiniami jest tak ,że dostajemy zdrowe sadzonki i nie uszkodzone więc dajemy pozytywne opinie , a po jakimś czasie czasem dopiero po 2 latach okazuje się że zakupiliśmy badziewie .
Przecież ten Pan robi to z rozmysłem jeżeli przesyła hosty byle jakie za inne , przecież wie że za chwilkę liście wypuści i będzie widać że to nie to co zamawialiśmy , tym bardziej że robi to kolejny rok .
Nie wpisuję tu Nazwy tego pana ,żeby ktoś nie posądził mnie o pomówienie , ale powinnam to zrobić .
Genia
Moniko , Marzenko dzięki
Cieszę się Marzenko że udało Ci się kupić jaskry i ciemiernik .
Piotr ja kupowałam też z tego źródła i chyba są wszystkie takie jak zamówiłam bo wychodzą , ale wcześniej zamówiłam jeszcze u Jednej osoby , przed którą ostrzegał mnie
Grzesik , ale było za późno bo hosty były już w domu . szkoda tylko że tyle się ich nasadziłam w donice .
Romku ,Andrzeju, Marcinie, Agnieszko, Reniu wiem że powinnam reklamować , ale kiedyś już reklamowałam zakupiony towar u kogoś kto ma dobrą opinię na forum i powiedział że nie możliwe żeby się pomylił a chodziło o cebulkę za 25 zł a dostałam ogólno dostępną którą można kupić za 6 zł druga była taka jaką zamówiłam .No i tak mnie zbył .Oczywiście tam też nie zamówię .
Znowu odchoruje te zakupy to jednak sporo pieniędzy .A tych i tak nie zatrzymam ,mam zbyt bało miejsca żeby trzymać badziewie .
Tę osobę wpiszę na czarną listę , kupowałam tam więcej rzeczy cebule lilii pewnie też będą jakieś pospolite , wsadziłam na rabatę oddzielną ,
Ale w zeszłym roku kupowałam psi zęby na allegro nie zaznaczyłam od kogo , ale to była uczciwa osoba .
mam też sporo irysów kupowanych na alegro o ich zgodności z zamówieniem dowiemy się za rok
Z tymi pozytywnymi opiniami jest tak ,że dostajemy zdrowe sadzonki i nie uszkodzone więc dajemy pozytywne opinie , a po jakimś czasie czasem dopiero po 2 latach okazuje się że zakupiliśmy badziewie .
Przecież ten Pan robi to z rozmysłem jeżeli przesyła hosty byle jakie za inne , przecież wie że za chwilkę liście wypuści i będzie widać że to nie to co zamawialiśmy , tym bardziej że robi to kolejny rok .
Nie wpisuję tu Nazwy tego pana ,żeby ktoś nie posądził mnie o pomówienie , ale powinnam to zrobić .
Genia
Ale można się wkurzyć! To prawda
Na szczęście z tego źródła, które Ci poleciłem wszystko jest zawsze w porządku, u mnie zgadzają się wszystkie odmiany więc też pewnie będziesz zadowolona, a jak roślinki już się rozrosną to na pewno będą dumą ogrodu

Na szczęście z tego źródła, które Ci poleciłem wszystko jest zawsze w porządku, u mnie zgadzają się wszystkie odmiany więc też pewnie będziesz zadowolona, a jak roślinki już się rozrosną to na pewno będą dumą ogrodu

- Kazmierz
- 200p
- Od: 14 mar 2010, o 10:37
Gieniu , oglądam Twój ogród i dziwię się jak można tyle pomieścić
ale jest pięknie,bardzo mi się podobają rabatki z kwiatami 

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Kazimierzu wszyscy się dziwią że aż tyle roślin rośnie w moim małym ogrodzie .
Ale tak jest nie da się ukryć .
Ciesze się że podobają Ci się moje rabaty kwiatowe .
Moje hiacynty o pełnych kwiatkach.

Genia
Ale tak jest nie da się ukryć .
Ciesze się że podobają Ci się moje rabaty kwiatowe .
Moje hiacynty o pełnych kwiatkach.

Genia
- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
To właśnie lubię w Twoim wątku - tą wielką różnorodność roślin . Za każdym razem coś mnie zaskoczy- teraz to pełne hiacynty 

- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gieniu ty naprawdę jesteś mistrzyni tyle roślin tyle odmian super.