Działka na Kaszubach 2010
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Działka na Kaszubach 2010
Ale cudności nam pokazujesz.Ja do pracy też przyszłam obładowana,duża torba,duża rolka papieru.Jak kuń.M jest na działce od czwartku,zrobił drugie koszenie,odnawia meble kuchenne które otrzymaliśmy w spadku ale są lepsze od tych ,które mamy.Dzisiaj się spotkamy.Oczywiście jadę z wnusiem.pa
-
No tak ja jeszcze w pracy a Marysieńka już biegnie za autkiem do Chrztowa,ale nic to za równą godzinkę i ja lecę na działeczkę.Pogoda cudna.
Ja nie mam działki za miastem. Wystrczy tylko otworzyć drzwi i już jestem w ogródku. Kiedy zachorowałm nie chciałm siedzieć w ogródku, bo odrazu widziałamco trzebo zrobić, że jest zielsko, które należy usunąć, że tu czy tam posadzić jakiś kwiatek itp. Obecnie mam pomysły i czerpię pomysły z Forum, lecz nie ja to robię, tylko mój mąż. On również kocha ogród i bardzo chętnie przystaje do moich pomysłów, lecz również sam ma własne i wcale nie gorsze od moich.
\piekne masz kwiatki w swoim ogródku.
Pozdrawiam
\piekne masz kwiatki w swoim ogródku.
Pozdrawiam
-
Marysiu zapomniałam zapytać czy to niski czy wysoki liliowiec.Pa,daj znać kiedy jedziesz do Warszawy rano czy wieczorem.
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu - popadnę w kompleksy ogladając twoje fotki ... już wpadłam
Czym ty robisz takie cuda ????

Czym ty robisz takie cuda ????
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Jak tam pobyt na działce? Pogoda chyba sprzyjała...Czekam na fotorelację. Mieczyki posadziłam i mam nadzieję, że aura pozwoli im zakwitnąć.
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Grażynko-Księgowa - liliowiec na 99% wysoki, żółty. Do auta jednak się zmieściłam
Dzisiaj ledwo się ruszałam - takie zakwasy ( a może to metryka????) Ale działka wykoszona jak widziałaś i zielsko posadzone.
Grażynko-Grapesz - ja myślę, że jednak wolałabym mieć swój ogródek za oknem
Fajnie, że mąż podziela Twoje zamiłowanie do pracy w ogrodzie. To bardzo dobrze mieć wspólna pasję. Dzięki za miłe słowea o moich kwiatkach
Bernadetko - już chyba pisałam ( może w poprzednim wątku?) zdjęcia robię Nikonem D40 ( to jest lustrzanka) a zbliżenia kwiatów obiektywem Sigma do zdjęć makro.
Tujko - pogoda była bardzo fajna. W sobotę i w niedzielę do późnego popołudnia było super, słonecznie i cieplutko. Pod wieczór zerwał się zimny wiatr, ale wtedy już zbieraliśmy się do wyjazdu.

Dzisiaj ledwo się ruszałam - takie zakwasy ( a może to metryka????) Ale działka wykoszona jak widziałaś i zielsko posadzone.
Grażynko-Grapesz - ja myślę, że jednak wolałabym mieć swój ogródek za oknem

Fajnie, że mąż podziela Twoje zamiłowanie do pracy w ogrodzie. To bardzo dobrze mieć wspólna pasję. Dzięki za miłe słowea o moich kwiatkach

Bernadetko - już chyba pisałam ( może w poprzednim wątku?) zdjęcia robię Nikonem D40 ( to jest lustrzanka) a zbliżenia kwiatów obiektywem Sigma do zdjęć makro.
Tujko - pogoda była bardzo fajna. W sobotę i w niedzielę do późnego popołudnia było super, słonecznie i cieplutko. Pod wieczór zerwał się zimny wiatr, ale wtedy już zbieraliśmy się do wyjazdu.

-
Marysiu bardzo sie cieszę,że wysoki bo mam zółty niski.Bardzo sie cieszę,posadzilam go naprzeciwko niskiego obok cynobrówki.
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
witaj, pachnący narcyz zawsze modny, piękny i dostojny - ale poszalałaś z tymi zakupami, ja w tym roku aż wstyd ale nie zaliczyłam ani jednej giełdy, ogrodnicze tez słabo.
miłego dnia, pozdrawiam
miłego dnia, pozdrawiam
Niemal każde Twoje zdjęcie Marysiu ma to "coś". Oglądam je z przyjemnością jako świetnie zrobioną fotografię, a do tego pokazujesz jeszcze takie fajne rzeczy 

-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
Taro jeszcze nie jest za późno - przed nami Lubań 

- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
oj, jak mnie dawno nie było... Obejrzałam wszystko i wiesz.... serce rośnie gdy się patrzy na tak piękny ogród i do tego pokazany fachowym okiem...
a jak mi się marzy lustrzanka... choć piękny ogród marz mi się bardziej
a jak mi się marzy lustrzanka... choć piękny ogród marz mi się bardziej
-
Zdjęcia Marysi mają duszę i serce.
- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ambo, świetną zrobiłaś relację na początku wątku, od razu wiadomo co się działo ważnego
Uśmiałam się z tej parującej górki zakupionej jesienią - euforia całkiem zrozumiała.
Widzę że koty u Ciebie w liczbie mnogiej, to mamy coś wspólnego. No i muszę pochwalić przepiękne zdjęcia
Ciekawa jestem jak się rozwiną wszystkie nowe rośliny, będę zaglądać i sprawdzać, co tam nowego kwitnie 

Widzę że koty u Ciebie w liczbie mnogiej, to mamy coś wspólnego. No i muszę pochwalić przepiękne zdjęcia