No właśnie nie za duże, dlatego liczyłem że coś za kilkaset zł się znajdzie, jako że dopiero naukę skończyłem i zanim do pracy bym poszedł to chciałem trochę na działce poogarniać. No i przez to fundusze ograniczone, tak do 800zł max

A gałęzie myślę, że do max 2cm, nawet nie wiem czy nie mniejsze, i to jest ten powód dla którego tak tanio szukałem. Wszystko co większe to jest wygodniej siekierką, do pudełka i na opał będzie, ale żeby bawić się z mniejszymi właśnie to już czas nie pozwalał. A mam sporo tego, minusem jest że niektóre już długo zalegają więc nie są to świeże gałęzie jak na filmikach, tylko część jest jednak już sucha. Nie wiem jak z takimi odpadami z takich maszyn, ale liczyłem na trociny, ponieważ wiem, że z tego brykiet bym zrobił, co by pozwoliło i na działce posprzątać, i zaoszczędzić dość sporo kasy, a jest u mnie używany codziennie, nawet w lecie ;)
EDIT: Co do maszyny, do której podałeś link, to również szukałem wcześniej ale minimalna cena to była kilka tysięcy zł, co niestety nie jest na portfel jeszcze nie pracującej osoby :P A na pomoc finansową od rodziny nie mam co liczyć ...