Doroto-dziękuję!
Grażyno,miałam jeden na dawnej działce, dałam go Oli i u niej nadal owocuje bez pary.Na razie do Podwórkowego kupiłam także tylko jeden, no wiesz z uwagi na ograniczone miejsce.Może na wiosnę dokupię ...
Haniu wiedząc jak ciężko zapadłaś na hoyobę, mimo lekarza przy boku gdyby były to bym znalazła sposób zawiadomienia choćby przez Aśkę...
Na Wystawie Ogrodniczej było i stoisko z różnymi odmianami malin i jeżyn gęsto obsypanymi wielkimi owocami.Można było jak wspomniałam już wczoraj skosztować zdrowych soków,nawet z tych mniej znanych owoców.
Otrzymaliśmy czasopismo "Twój Ogród" gdzie znalazłam szereg bardzo interesujących i dla mnie aktualnych porad,o głodku kaukaskim którego nie można za dobrze karmić(jeszcze go nie mam,ale poszukam na pewno),o gęsiówce kaukaskiej i rozchodniku kamczackim(toż samo)o dereniach,jak ciąć forsycję(moją wcięło całkiem,dostałam przecież od
Evluk i sobie rosła,a nie ma), o tym,że gryzonie działkowe nie lubią włosów(wiem, wiem sama futra Kostka jako humanitarny sposób pozbywania się nornic użyczam do stosowania)
[/URL]