bogusia177 pisze:
Pewnie że będą ...nawet w zastaw moga Ci dać mojego ,,
,,chociaż go żywić nie byda musiała 
Boguśko, nie wierza...
A co byś Ty robiła bez Twojego Bolka...
liska pisze:Gabriela pisze:Masz rację
Alusia...
Jak ja coś przesadzam albo robię na nowo, to wstępuje we mnie tyle energii,
że mogłabym góry przenosić.

hahahah i zapominam, że ziemniaki nastawiłam... że głodna byłam...
to znana choroba

Tak...znana i nie do wyleczenia
Izuś...
an-ka pisze: I z samego rana oplułam ze śmiechu(parsknęłam) monitor.Może też mojego M sprzedam z tego samego powodu co Bogusia.Gabrysiu- dobrego dnia życzę!
aha- Gabi a liliowiec na 5 fotografii jest w towarzystwie pięknego fioletu-czy to malwa? chyba nie.
Aniu, mam nadzieję że już wyczyściłaś monitor...
Bogusia daje mi swojego w zastaw, a Ty od razu chcesz sprzedać...pewnie na nowe rośliny chcesz kasy...
Aniu, ten liliowiec jest w towarzystwie dzikiego ślazu, ma bardzo ładny intensywny kolor.
aguskac pisze:Piękne !!
Ja dopiero zaczynam z liliowcami, kupiłam kilka w tym roku pierwszy zakwitł, zanim zebrałam się go cyknąć już przekwitł

gapa ze mnie, wiem, że kwitną krótko, następnym razem będę pilnować, bo jeszcze trochę pąków ma

Aguś, liliowce to naprawdę piękne rośliny i jak już zaczęłaś, to tak szybko nie skończysz...
Z chęcią popatrzę na Twoje liliowce, tylko teraz pilnuj kiedy zakwitną.
Agnes, ja też jestem chora jak patrzę na te, których ja nie mam.
Więc to już tak z nami będzie...
Irena37 pisze:Gabi twoje liliowce są przepiękne, masz dużo odmian, wszystkie wspaniałe. Jak ty je mieścisz, one dużo miejsca zajmują?
Irenko, nie mam aż tak dużo liliowców, są tacy co mają znacznie więcej.
Ja nie mogę sobie pozwolić na jakieś wielkie ilości, ale jeszcze kilka na pewno dokupię.
Niektóre starsze okazy są wielkie, ale mam sporo nowych i te nie są jeszcze tak rozrośnięte.
Ale ciągle szukam jeszcze nowych miejsc, gdzie bym mogła je upchać.
mag pisze:Gabryś,
śliczne kwiaty liliowców

Przez Ciebie szykuje się mała liliowcowa rewolucja w moim ogrodzie... a raczej dzięki Tobie

Madziu, nic nie stracisz robiąc rewolucję, a Twój piękny ogród, będzie jeszcze piękniejszy.
eukomis pisze:Gabrysiu piękne te twoje liliowce , mamy chyba podobne tak jak wspomniałaś kidyś, że mamy podobne, też chyba kupowałaś w florku.
Tak
Halinko, mam kilka liliowców z Florexpolu.
Jednak nie wszystkie zgadzały się z zamówionymi, i to mnie wkurza.