Spotkanie było rewelacyjne! Stwierdzam, że lata płyną, a ludzie nic się nie zmieniaja. Może tylko nauczuciele stali się bardziej ludzcy . Fizyk obtańczył wszystkie dziewczyny...
Jolu - fotki jeszcze w aparacie, nie wiem, czy dziś uda mi się jeszcze z nimi zrobić. Ale będą w najbliższym czasie.
Co ja słyszę było spotkanie klasowe .....fajnie że jesteś zadowolona. Ja miałam w podstawówce taką osę matematyczkę. Nawet nie wiedziałam że kiedyś będę się przyjaźnić z jej córką teraz po tylu latach jest taka miła
Skromnie 3 foty:
Najstarsza kępa liliowców (n/n), liliowiec z cebul - zamawiałam 'Purple bicolor" i 'Edge Ahead' - zastanawiam się który to może być. A na koniec niewyraźny słonecznik-samosiejka
Sąsiadko, właśnie skończyłem spacer po Twoim ogrodzie. Urzekłaś mnie swoim ogrodem... serio, serio
Bardzo spodobał mi się ten jesienny zawilec... Ja mam jakiegoś zawilca który był kupiony na wystawie w Krakowie, kwitnie teraz ale mój ma z półtora metra... myślisz, że to, jest to samo?
Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl Moje zacisze.
Witaj Asiu a jak te zawilce które które ja ci zawiozłam jeszcze nie kwitną ?
U mnie ten różowy o pełnych kwiatkach ma już pierwsze kwiatki .
Biały ma tylko pąki ale lada dzień zakwitnie
Gieniu - pięknoty od Ciebie jeszcze nie kwitną, może potrzebują czasu na zaaklimatyzowanie. Jeden z nich jest atakowany przez kreta ku mojej irytacji... Grzesiu (grzech) - obejrzyj liście zawilca, jeśli białawe i miękkie od spodu - to z. pajęczynowaty - taki jak mam. Bardzo podobny jest z. japoński i mieszańcowy, ale tych już żadną miarą nie odróżniam...
Miałam dziś forumowych gości . Chyba specjalnie na powitanie zakwitły pachnące lilie: 'Stargazer', 'Miss Lucy' i 'Pink Heaven'
Razem z nami chciała pobiesiadować jaszczurka, ale wyprosiłam ją na zewnątrz, do gazonów