Ano cóż można na to poradzić że hoja nie należy do tanich i łatwo dostępnych,mi też z tego powodu portfel hudnie i czasu nie raz na co inne tez brak bo jest wymagająca w pielengnacji i w poszukiwanu nowinek,ale może i ja sobie też poparze nie kupując a może sobie jakies ładne fotki w ramki oprawie i galerie na śćianie powiesze,hihi może to jakieś wyjśćie na te horobe,kto wiekatarzyneczka pisze:Wiem coś o tych chorobachFiołki, skrętniki, begonki
Hojki mam tylko trzy małe, dzięki dobrym wróżkom, a przed hojobą ograniczają mnie niestety finanse
Więc kolejna choroba mi nie grozi
Ale miło popatrzeć na nie u Was
Gosiu dzisiaj już nie będzie fotki ponieważ z przykrośćią informuje oficjalnie wszem i wobec ogłaszam z bólem serca że zakończone zostały wybory MISS hoja a ich lauretką jest najstarsza i najwierniejsza wszystkim kondydatka z nr.1 miss cornosa różowa oficjalnie również ogłaszam że został ustanowiony jedno głośnie w wolnych wyborach piękny doroczny dzień.5 sierpnia jako święto hoyi i hoynietych.Co do dwóch kolejnych trzech miejsc wice miss,miss wird i miss publicznośći te kwestie pozostawiam do rozstrzygnięcia na forum.dziękuję wszystkim za miło spedzony czas i o wzorowy doping,podkreślam jednak że pomimo że wybory zostały oficjalnie zamknięte zostaną zamieszczone fotki wszystkich moich hoyek lecz o terminie ich pokazania poinformuję w odpowiednim czasie kiedy to zostaną wszystkie uwiecznione fotograficznie i przygotowane do pokazania tak więc wszystkich hętnych do obejrzenia zapraszam już dziś jednak proszę i cierpliwosć,pozdrawiam i do usłyszenia,bajbajkoniczynka pisze:no jak tam czy dziś fotka będzie szybciej a nie na koniec dnia ?
naszykowany jesteś na start i nr 5 poprosimy