Iwonko cieszę się z Twojej wizyty nie będzie chyba aż tak żle z Twoim M. Trochę pracowałam wsadziłam szczawiki mieczyki i dalie . Trochę to za wcześnie ,ale wsadziłam głębiej i mam nadzieję ,że żadne przymrozki już nas nie dopadną
Aniu cieszę się z wizyty i zapraszam częściej ,niedługo już w naszych ogródkach będzie weselej . Wkleję jeszcze parę dzisiejszych zdjęć ;
Jadziu pięknie masz posprzątane w ogródku,taki ład,kwiatków coraz więcej kwitnie ,jest na co popatrzeć,zastanawiałam się kiedy posadzić to co Ty dzisiaj posadziłaś,nie mogę się zdecydować,bo zawsze w maju je sadziłam,czyli dalie i mieczyki,boję się tych naszych przymrozków
Halinko więcej jak zmarznąć nie może {chociaż szkoda by było } w domu jeszcze zostawiłam białe mieczyki ,a te które wsadziłam są już kilkuletnie . COMA już też wsadziła mieczyki nawet była u niej na ten temat dyskusja [zwolennicy i przeciwnicy] zobaczymy . Miłego wieczorku i dziękuję za odwiedzinki
NIE Cyntio one tylko są zamiast na parapetach to w ogródku ,a na moc idą do przybudówki ,a rano znowu je wyciągam . No nie przesadzaj takiego porządku to znów tam nie ma . Kamienie które tam widać są na skalniak jeszcze muszę trochę naznosić . Myślę jakie najlepiejroślinki dokupić . na pewno czołowe miejsce będą miały ciemierniki szczególnie ten bordowy . To wszystko jeszcze nie mam sprecyzowne ale na pewno takie ,które się wolno rozrastają
Jadzia ja nie przesadzam tylo patrzę przez pryzmat mojej działki
Niby grządki odchwaszczone ale jakiś chaos u mnie panuje przez te tony chwastów leżące na ścieżkach
Czekam na kompostownik wtedy wszystko ogarnę na 100 procent
U mnie kompostownik jest przy płocie ,ale jeszcze muszę go jakoś ogrodzić . Chociaż w tym miejscu nikomu nie przeszkadza i nawet za bardzo go nie widać ewentualnie zasłonię go beczkami ,które mam na pokrzywę . Różyczki też już dostalrzywowej miksturki
Witaj jadzieńko. Dzis miałam pracowity dzień i nie zdążyłam wcześniej z wizytą w Twoim ogródku. Pieknie masz już w swoim ogródku i faktycznie porządeczek. Skąd masz już pokrzywową miksturkę. Patrzyłam we Wrocławiu za pokrzywami, ale dopiero wyłażą z ziemi. Miłego wieczoru życzę.
Ado dziękuję za odwiedzinki . Miksturkę pokrzywową zrobiłam na jesień myślę ,że nie straciła swoich właściwości ale dla pewności nie mieszałam 1:10 tylko 1:5 .
Jadziu przyszłam życzyć miłego dnia
Ja dziesiaj niestety nie na działce i w najbliższym czasie mam nikłe szanse ,żeby się tam wyrwać
Bardzo żałuję bo pewnie przegapię kwitnienie narcyzy
Jadziu witaj wieczorną porą.Nareszcie przynieśli mi komputer.
Jeszcze nie wszystkie programy są wczytane ale co najważniejsze mogę już z WAMI rozmawiać.
Stęskniłam się za Tobą. Ładne zdjęcia z ogrodu pokazujesz
Jakiego programu do obróbki zdjęć używasz
Sabinko cieszę się ,że mnie odwiedziłaś nie jest to jeszcze to co bym chciała ,ale staram się jak mogę .
Cynthiu dzisiaj nawet za bardzo nie miałam kiedy wskoczyć na kompa . Był to jeden z takich zwariowanych dni . Cieszę się ,że wpadłaś na pogaduszki . Dzisiaj byłam w teatrze na Skrzypku na dachu i dopiero co przyjechałam .
OLU fajnie ,że Twój komputer jest już naprawiony ,bo trochę smutno było bez Twoich wizyt i nie miał nas kto poganiać do roboty . _oleander_ ja korzystam z programu Ani -Raczek czyli z PHOTO FILTRA spojrzyj na jej instrukcje ,które dla nas zrobiła i ćwicz . Dziękuję Wam dziewczyny za odwiedzinki i życzę miłych snów .
Jadziu i co Ty teraz będziesz robić?? Wszędzie taki porządeczek Nie rób wszystkiego od razu, bo potem będziesz siedzieć i czekać czy jakiś chwast skiełkuje