Storczyki Elizy
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nooo Elizo ale zaszalałaś
MM jest przepiękny, ile ma kwiatów i pąków
długiego kwitnienia życzę 

MM jest przepiękny, ile ma kwiatów i pąków

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ale piękne... MM ma dużo kwiatków. widziałam takiego na wystawie i kilka mniejszych też, ale nie kupowałam, bo już takiego mam, ale nie kwitnącego. ale nawet jakbym nie miała, tak drogiego na pewno bym nie kupiła. Cambria też ładna. tez z liśćmi w kropki też, mam takie 2 i lubię je. wszystkie cudne.
-
- 1000p
- Od: 17 cze 2008, o 19:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elizabett nowości kupiłaś śliczniutkie
. Najbardziej mi się podoba ten z nakrapianymi listkami .

Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Elizabett nowości są PIĘKNE, gratuluje i życzę dłuuuugicha kwitnień.
Ania

Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam

- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Elu, super MM
też z powodu niego wybierałam się na wystawę, ale po wtorkowych zakupach odpuściłam. Ten Twój MM to chyba dwie roślinki w jednej doniczce. Bardzo ładny, choć drogi, ale widać, że ma sporo kwiatów i zdrowe liście.
Co się odwlecze to nie uciecze, za jakiś czas i do mnie taki dołączy ;)
też z powodu niego wybierałam się na wystawę, ale po wtorkowych zakupach odpuściłam. Ten Twój MM to chyba dwie roślinki w jednej doniczce. Bardzo ładny, choć drogi, ale widać, że ma sporo kwiatów i zdrowe liście.
Co się odwlecze to nie uciecze, za jakiś czas i do mnie taki dołączy ;)
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
-
- 200p
- Od: 20 sty 2009, o 14:12
Bardzo serdecznie Wszystkim dziękuję ;:12
Rzeczywiście MM to dwie roślinki i dlatego tyle kosztował,ale tak bardzo chciałam go mieć,że skusiłam się.Nie mogę się na niego napatrzeć taki słodziutki.Dobrze ,że pojechałam w piatek i to z samego ranka,bo na stoisku były tylko trzy w tym ja kupiłam dwa(dla koleżanki).
Z kolei tego z nakrapianymi liściami wypatrzyłam w Ikei,strasznie przelany i w doniczce pokrytej glonami,ale szybko został przesadzony i jest na razie ok.Piękny jest,cenę też miał świetną więc jak tu nie kupić.
Dzisiaj przy moczeniu,odkryłam,że kolejny storczyk u mnie pachnie,nie wiem jak mogłam wcześniej tego nie zauważyć,chodzi o tego pana.Zapach jest delikatny i troszkę cytrynkowy.

Rzeczywiście MM to dwie roślinki i dlatego tyle kosztował,ale tak bardzo chciałam go mieć,że skusiłam się.Nie mogę się na niego napatrzeć taki słodziutki.Dobrze ,że pojechałam w piatek i to z samego ranka,bo na stoisku były tylko trzy w tym ja kupiłam dwa(dla koleżanki).
Z kolei tego z nakrapianymi liściami wypatrzyłam w Ikei,strasznie przelany i w doniczce pokrytej glonami,ale szybko został przesadzony i jest na razie ok.Piękny jest,cenę też miał świetną więc jak tu nie kupić.
Dzisiaj przy moczeniu,odkryłam,że kolejny storczyk u mnie pachnie,nie wiem jak mogłam wcześniej tego nie zauważyć,chodzi o tego pana.Zapach jest delikatny i troszkę cytrynkowy.

Elizabett, tego trzeciego MM to ja kupiłam
Wcale nie zamierzałam go kupować, ale.... nie potrafiłam przejść obok niego obojętnie.
Też mam w doniczce dwie roślinki i mnóstwo kwiatuszków jak u Twojego. Radość ogromna !
Nelly Isler, to piękny okaz. Moja (kupiona kiedyś w kwiaciarni), kwitła w tym roku ponad 2 miesiące.
Wdzięczna i piękna roślina. I pachnąca

Wcale nie zamierzałam go kupować, ale.... nie potrafiłam przejść obok niego obojętnie.
Też mam w doniczce dwie roślinki i mnóstwo kwiatuszków jak u Twojego. Radość ogromna !
Nelly Isler, to piękny okaz. Moja (kupiona kiedyś w kwiaciarni), kwitła w tym roku ponad 2 miesiące.
Wdzięczna i piękna roślina. I pachnąca

- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Elizo , witaj ! 
Prześliczne te Twoje nowe nowości !
Zaszalałaś !.. 8) Różowa gwiazda - cudo
.

Prześliczne te Twoje nowe nowości !

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
-
- 200p
- Od: 20 sty 2009, o 14:12
-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Narine pisze:Dla tego koloru ja także złamałabym obietnicę :P
A tak na marginesie - zdaje się, że to Miltassia ?
Nowe nabytki cudo! Zwłaszcza Burrageara Nelly Isler. Ogromniasta![]()
Mini mark... co tu dużo mówić - niech Ci wszystkie jak najdłużej kwitną
Ależ wspaniały kolor, po prostu marzenie.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki