Kaktusiki i sukulenciki Kati
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ty mi zazdrościsz Kasiu? To w takim razie wice wersa
U Ciebie również jest wiele okazów godnych pozazdroszczenia
. Niestety, ja jestem z września. Typowa zodiakalna Panna :DCo przyprawia czasami mojego M o ból głowy 
A tak A' propos, kiedy urodzinki
Były już, czy niebawem będą?

Tak zauważyłamZauwazylas , jestesmy imienniczkami z tego samego roku,czy tez styczen?

A tak A' propos, kiedy urodzinki

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
Becia pisze:kobiety rozmowa przyjemna, ale czy w nocy wcale nie śpicie????????

Oto mój łobuziak i przyczyna bezsennych nocy.(w Manufakturze)

- kati-1976
A nie wiecie przypadkiem, gdzie podziewa się nasz ekspert od kakti - Tomek(blabla). Coś go ostatnio nie widać na forum 

to już wiem, o co chodzi...kati-1976 pisze:Beciu, ja to bym pospała, tylko mojemu 2 i prawie 4 miesięcznemu synkowi czasami myli się dzień z nocą. Wsatje i bawi się, a ja na pół przytomna dotrzymuję mu towarzystwa. Aby nie usnąć, wchodzę na moje ulubione forum
![]()
też to przerabiałam kilka lat temu

ślicznego masz synka, gratuluję

- kati-1976
Swietne prezenty Kasiu. Ciekawe, co jeszcze z badylków Ci się trafi
Miałaś jakieś specjalne życzenia?
Ewuniu, witaj w moim małym kaktusowym światku. Cieszę się, że moja kolekcyjka Ci się spodobała.
Prawdę mówiąc chociaż w domu mam dużo miejsca na różne badylki, to niestety na zimowanie kakti mam tylko jeden parapet
.
Mój synuś - Wiktor też "uwielbia" roślinki przesadzć, i nie tylko. Zacałowuje je na śmierć.
Dowiedział się też, że z kaktusami nie jest tak łatwo. Każde dotknięcie jest dosyć bolesne
. Jedynie co stoi poza jego zasięgiem ręki, to opuntia var pallida. Ma podstępne mikrociernie.
A teraz pokażę Wam mój parapet na którym gniotą się zimą kaktusy i inne , które lubią zimować w niższej temperaturze

Ewuniu, witaj w moim małym kaktusowym światku. Cieszę się, że moja kolekcyjka Ci się spodobała.
Prawdę mówiąc chociaż w domu mam dużo miejsca na różne badylki, to niestety na zimowanie kakti mam tylko jeden parapet

Mój synuś - Wiktor też "uwielbia" roślinki przesadzć, i nie tylko. Zacałowuje je na śmierć.
Dowiedział się też, że z kaktusami nie jest tak łatwo. Każde dotknięcie jest dosyć bolesne

A teraz pokażę Wam mój parapet na którym gniotą się zimą kaktusy i inne , które lubią zimować w niższej temperaturze

- kati-1976
Beciu, fajnie na nie patrzeć, fakt, jednak skończyła się sielanka. Dziś odkryłam na litopsie WEŁNOWCA- bleee
Trochę się załamałam, bo to jest paskudztwo. Fakt, pierwszy raz mam do czynienia z tym dziadostwem, ale naczytałam się tu na forum i naoglądałam co te potwory mogą zrobić z roślinami.
Jakąś chemię kupię dopiero w poniedziałek.
Powiedzcie mi, czy sąsiadujące kaktusy też mam potraktować zapobiegawczo chemią?
Kasiu w takim razie, życzę Ci aby mąż się spisał na piątkę. Ta orchidea jest śliczna

Trochę się załamałam, bo to jest paskudztwo. Fakt, pierwszy raz mam do czynienia z tym dziadostwem, ale naczytałam się tu na forum i naoglądałam co te potwory mogą zrobić z roślinami.
Jakąś chemię kupię dopiero w poniedziałek.
Powiedzcie mi, czy sąsiadujące kaktusy też mam potraktować zapobiegawczo chemią?
Kasiu w takim razie, życzę Ci aby mąż się spisał na piątkę. Ta orchidea jest śliczna

- kati-1976
Michałku, warto byłoBebeszek pisze:Kasiu, gratuluję... nie wiedziałem, że aż tak bardzo się spłukałaś... Ale warto było, nie?

A pokazałam na fotkach jak zimują sobie