Asiula Ale masz cudowne dalie zaczarowałaś tymi daliami mnie wchodze do Ciebie czasami po cichu i mogłabym oglądac non stop.Kupiłam kilka i już bym chciała je sadzic,a to moja dalia dla Ciebie
Aj piękne dalie... szkoda tylko że się tak mnożą
Asiula a jak te kłącza dalii trochę przeschły i są takie gumowe nie jędrne... to coś z nich będzie? może wsadzić do wody przed posadzeniem?
jak mieszkałam w bloku to w tych ciepłych piwnicach zawsze straszenie wysychały ale nie przeszkadzało im to w pięknym wzroście i kwitnieniu ja nigdy nie moczyłam ale u kogoś czytałam o tym
Ale cudeńka pokazujesz Te żółte wyżej - faktycznie jak słoneczko Narobiłaś mi apetytu na kolejne dalie, no i cóż zrobić, jutro będę buszować w kapersach
Cudne te dalie mnie też Asiu zaraziłaś tymi kwiatami nakupywałam dużo odmian dalii i będę sadzić,mam nadzieję że mi miejsca wystarczy...bo mam również do posadzenia inne kwiaty,ale dalii mam najwięcej,są urocze
O tak tak, podobają się. Zarażasz chorobą daliową na całego Kupiłam dzisiaj 4 odmiany, tylko coś strasznie małe bulwki w tym roku mi się trafiły. Trzeba je będzie podkarmić w sezonie
Witam piękne dalie a kolekcja do pozazdroszczenia. kocham te kwiaty dziś kupilam dalie Edinburgh jako jedną z pierwszych i niestety była dośc droga bo 7,99 za marną bulwę ale wzielam bo miala już kly a to znaczy ze się przyjmnie prawda pozdrawiam