Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Przytulaski, czasem nauczycielom brak odrobiny wyobraźni... W sobotę i w niedzielę jest wystawa storczyków w Ogrodzie Botanicznym w Krakowie. Niestety nie pojadę :( ...
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

No dobrze że mi przypomniałaś.
Ogłoszę to u siebie na wątku.
Dostałem od nich wiadomość i
zapomniałem o tym powiedzieć.
Dzięki :wink:
Ja niestety też nie pojadę :cry:
Innym razem :wink:
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

e-genia- e tam zaraz gapa... , kazdemu sie zdarza... :lol: :D
krzysiek86- O rany to rzeczywiscie... nie udała Ci sie wtedy ta wycieczka...
Nie było tak zle... , zwiedziliśmy trochę zamku w środku , pózniej bylismy podzieleni z 28 osób na 4 grupy po 7 osób i mielismy wybrać jedną osobę która będzie "artystą..." Kiedy każda grupa wybrała jednego artyste... pozostałe 6 osób z każdej grupy szło za przewodnikiem do innego pomieszczenia..... a artysta z karzdej grupy został w innym miejscu i czekał na osoby ze swojej grupy.. Każda grupa miała za zadanie przyjżec sie jakiemus dziełu sztuki i przyjść do swojego artysty... Pózniej "artysta" z danej grópy zadawał pytania , np. jeśli dana grupa miała obraz to "artysta" pytał się tylko czy na nim jest kobieta czy nie ? a my niemoglismy odpowiedzięc nic innego niz tak lub nie.... , a i jeszcze jedna osoba z grupy stała przed tym artysta... i ustawiała się tak jak postac na obrazie czy rzezbie.... Moglismy latac po zamku po 100 razy i oglądac dane dzieło , żeby dokładnie odpowiedzieć na pytania "artysty' czyli malkujacego rysunek , trawało to ok 45 min. Ciagłe latanie po części zamku przez 45 min. :shock: :shock: :shock: Nastepnie poszlismy do biblioteki ( są tam 2 , jedna zazwyczasj niedostepna dla zwiedzających i dosyc ukryta.. ) no i my poszlismy do tej ukrytej... , Pan przewodnik opowiadał nam różne żeczy przez prawie 2 godziny i przez te 2 godziny stalismy bez ruchu ( ała moje nogi :cry: ) , bilioteka piekna ponad 20 tys książek , w stylu angielskim . Podzielona była na 3 części , trzecia część ciemna , mozna nawet powiedzieć mroczna , przedzielona od innych grubą i cięzka zasłona...
Aska- z tym brakiem wyobrazni to swieta prawda :lol: :cry: , wystawa storczyków :shock: :shock: :shock: , a ja mam tak daleko :cry: :cry: :cry: , oczywiście ja też nie będę .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Wiesz co Tulipanku mnie też nie podobała by się ta wycieczka

Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Prawda ? 2 godziny stania w bibliotece bez ruchu prawie... ( dopiero po godzinie podeszlismy ze 2 metry dalej... :lol: i ten Pan napiernicza... :lol: prawie 2 godziny , przez pół godziny ciekawie :D :D :) 8) , ale pózniej.... :cry: . Najgorcze było to że w tej zamkowej bibliotece były 2 wygodne sofy i duzo wygodnych skórzanych foteli... na których oczywiscie nie mozna bylo siedzieć.... :roll: i wpatrywalismy sie w nie tylko przez 2 godziny... A pozniej dluga droga przez zamek i po parku ( ala nogi mi odpadają.... :cry: ) . Ta pierwsza częsc z rysowaniem mi się podobała , tylko to bieganie w sliskich pantoflach po parkiecie przez połowe zamku.... na piętrze.... :lol: ;:112 Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Zapomniałem powiedziec , ze mielismy tak mało czasu że nie zdązylismy sobie pokupic pamiatek.... Sama Pani nauczycielka ( ta co to oprganizowała ) była zła że za długo było w bibliotece... , myslała że góra 45 min. :lol: No i niezdazylismy nawet iść do storczykarni... , a ja sie na to najbadziej szykowałem 8) :evil: ;:161 ;:98 .
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Współczuję

W auchan są po 19,9... jeśli Cię to interesuje
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Kontakt:

Post »

Jak kupisz te Storczyki to pokażesz .
Ja lubię je podziwiać.
Miałam jednego ale nie przeżył u mnie biedak.

Cieplutko Zyta :P
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
koli
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 25 paź 2008, o 15:29

Post »

Witaj Tulipanku :D pierwsze moje kroki na info skierowałam do Twojego wątku, ale się tu działo :shock: będe czekać z niecierpliwością na fotki Twojego ogrodu w świątecznym stroju. Szkoda, że wycieczka się nie udała i nie zobaczyłeś storczyków, no ale wycieczki szkolne mają to do siebie, że trwają chyba za krótko, moje dziecko było w Warszawie, mieli dosyć napięty plan, mnóstwo rzeczy do zobaczenia i do Łazienek wpadli i wypadli i też przyjechał z niedosytem, że byli tam zakrótko, a ja w sumie byłam zdziwiona jego reakcji, za to obiecałam, że w lecie wybierzemy się na ile będzie chciał, bo mam niedaleko do Warszawki ok. 70 km.Fajny z Ciebie chłopak tak trzymaj, a chemia nie jest taka zła, tylko ją trzeba zrozumieć, przecież w koło to chemia, akurat chemia była moja ulubiona.
Kolorowych snów dobranoc. :D :D :D
pozdrawiam Lila
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Arturze - wykorzystaj to co masz do skalniaka - masz kamienie to z nich zrób swój skalniak - tez będzie pięknie :) - nie zawsze trzeba robic dosłownie tak jak mają inni - każdy robi wg własnych możliwości - ja gdybym miał więcej funduszy to na pewno zrobił bym ten skalniak inaczej ale ze funduszy mam niewiele to muszę korzystac z tego co mam, a z czasem będę po mału ulepszał poprawiał itp itd :) nic ponad własne możliwości
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie !
liska- nawet nie wiesz jak mi zależało żeby byc w tym sklepie po te storczyki za 18.99 , watpie żeby były jeszcze w srodę... :cry: , na takie po 50 zł nie moge wydawać tyle kasy... :cry: , za drogie są :cry: :cry: :cry: . Do 30 zł... za takiego falka... to moim zdaniem wystarczająco duzo... :? .
zyta.malek - zobaczymy jak to bedzie na takie drogie mnie niestać bo mam ogródek na utrzymaniu w tym wszystkie tarasowe... , co roku musze wydac na to troche kasy... i na storczyki malutko zostaje... Poza tym niechciał bym narażać ich na niewygodna podróz.... , bo zazwyczaj jak jestesmy w Rzeszowie to robimy duze zakupy... , spróbuje jakos upchac....
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

koli- pzrykro mi , że i twojemu dziecku nieudała sie zbytnio wycieczka... ale skoro mówisz , że go jeszcze tam wezniesz to znaczy , ze ma super mame ;:215 . Świateczne przygotowania , juz bedę zaczynał... , chce się poczuc jak w bajce :lol: . Ja wiem , że te wszystkie lampki i ozdoby nie są najważniejsze , ale to jak my przezywamy te święta :D , ale bez tych dodatków trudno mi sobie wyobrazic w pełni wesołe świeta :D .
Dzięki za kolejne pochwały :oops: ...

k - c- Kurcze , ja jeśli juz upcham ten skalniaczek to taki super mini :cry: , a o takim z wykorzystaniem tych płyt to ja juz dawno marzyłem i widziałem takie... Truno spróbuje wykabinowac takie cos z kamieni , ale ja juz mało co ich mam... :? . Funduszy to ja tez mam niewiele , mozna powiedzieć b. mało.... :? , ale jakos dam radę ! 8) .
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Tulipanku widzę ze już wróciłeś ze szkoły Co słychaać ja dziś dużo wklejalam zdjeć które wczoraj w ogrodzie zrobiłam

Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No wróciłem wczesniej bo na jedna lekcja przepadła... :D :lol: . O fajnie , że wkleiłaś duzo fotek , lecę ogladać :D . W moim ogródku nie ma juz co podziwiac , nic nie kwitnie... po prostu zima się zaczyna..... :? .
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U mnie też nie jest zbyt kolorowo ale to nic

Genia
Zablokowany