A w mieszkaniu one rosną?Parapety pozajmowane i nie kupiłem ani jednej
Mój mały parapetowy ogródek :)
- DieSte
- 200p

- Od: 14 wrz 2008, o 13:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiesz Mirku, mam je od listopada bodajże, zdążyły mi już trochę paść, ale jakoś dają radę - na razie siedzą na parapecie, nie mam gdzie ich wysadzić do ogródka, bo... nie mam ogródka ;) Ale potem pewnie wywiozę do taty, co by na balkonie sobie posadził.
Zapraszam do mojego spisu wątków
- DieSte
- 200p

Dziękuje wszystkim za odwiedziny
Moniko, wczoraj zima, dziś odwilż
Można się pośliznąć i utopić
Poznałam dziś bardzo miłą kwiaciarnię, taką malutką z kilka fajnymi kwiatuszkami, zamierzam tam zapolować na kwiatuszki - bardzo miła pani sprzedaje, zaprosiła na czwartek na dostawę
Poznałam dziś bardzo miłą kwiaciarnię, taką malutką z kilka fajnymi kwiatuszkami, zamierzam tam zapolować na kwiatuszki - bardzo miła pani sprzedaje, zaprosiła na czwartek na dostawę
- DieSte
- 200p

Patrycjo, ja jestem ciekawa, skąd ja wezmę na nie pieniądze...
Dziś mój M. zadał nieuchronne pytanie, którego zawsze się bałam: ,,I gdzie Ty to niby postawisz?"
Dziś mój M. zadał nieuchronne pytanie, którego zawsze się bałam: ,,I gdzie Ty to niby postawisz?"
- katarzyneczka
- 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Najczęście ganiał się z kotem między doniczkami i przewracał. Ale zdażało mu się coś obgryść, albo wygrzebać ziemię z doniczkinatija pisze:Ja tez mam psa,w dodatku wielkiego(zdjecie jego w moim avaterku) i moj tylko obwachuje roslinki,a czemu tu musialas usunac z podlogi ? Objadal je,a moze przewracal ?