Moj skromny ogrodek-julka_
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
Mój skromny ogródek-Julka_
Witam;Julka,zapach kawy zapędził mnie do Was.Muszę się przymilić,może będąc w dobrym nastroju,Podasz przepis na robienie kawy,podanej u Krzysia.Tam już więcej osób jest ciekawych.
Pochodziłem sobie po Waszej działce,ile Masz metrów do zagospodarowania?.Dużo i z gustem Macie zrobione,wiem ile to kosztuje pracy i wysiłku.Ale satysfakcji i zadowolenia nikt Wam nie odbierze.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard.
Pochodziłem sobie po Waszej działce,ile Masz metrów do zagospodarowania?.Dużo i z gustem Macie zrobione,wiem ile to kosztuje pracy i wysiłku.Ale satysfakcji i zadowolenia nikt Wam nie odbierze.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard.
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tess jaki to był film?pochwal się
Wstałam i słoneczka niestety nie ma,ale nie pada i jest cieplej..a to już dobry znak....jak dla mnie ,bo zaczynają płot robić
Tak sobie myslę....a może by tak kiedyś forumkowe spotkanie gdzieś u nas na śląsku?
troszkę nas już jest z tych okolic
Co do przepisu na kawę 8)
musi to być kawa z ciśnieniowego expresu,bo tam można spienić tak śmietankę...na górze kawki robimy np.4 okręgi z tej śmietanki...i wykałaczką (ja tak widziałam) od środka lub do środka prowadzimy linie,od brzegu....nie wiem jak to wytłumaczyć
zresztą ,można też zrobić serduszko...zrobic na gorze kawy kropę ze śmietanki i patyczkiem przeciągnąć z góry do dołu ...
witam Was dziewczyny z kawką czy herbatką

Wstałam i słoneczka niestety nie ma,ale nie pada i jest cieplej..a to już dobry znak....jak dla mnie ,bo zaczynają płot robić

Tak sobie myslę....a może by tak kiedyś forumkowe spotkanie gdzieś u nas na śląsku?

Co do przepisu na kawę 8)
musi to być kawa z ciśnieniowego expresu,bo tam można spienić tak śmietankę...na górze kawki robimy np.4 okręgi z tej śmietanki...i wykałaczką (ja tak widziałam) od środka lub do środka prowadzimy linie,od brzegu....nie wiem jak to wytłumaczyć

witam Was dziewczyny z kawką czy herbatką