Kurcze u mnie takich nie ma promocji -NIESTETY W przyszłym tygodniu jadę służbowo do szkółek z roslinami,ale nie biorę portfela naprawdę,tylko służbowo..... Dam radę....Nie oprę się..... ;:12
Taruś jaka z Ciebie emerytka, co Ty piszesz. kochana superowe zakupy. Ida ty nie sciemniaj, że portfela nie weźmiesz, ja gdybym wiedziała,że słuzbowo pojade po ogrodniczych-to chyba nie wiem ...hihi Iduś to nie złosliwie, ale nie wierzę, że nic nie kupisz
ida74 pisze:Kurcze u mnie takich nie ma promocji -NIESTETY W przyszłym tygodniu jadę służbowo do szkółek z roslinami,ale nie biorę portfela naprawdę,tylko służbowo..... Dam radę....Nie oprę się..... ;:12
Wybacz ,ale nie dasz rady .
A portfel na pewno weźmiesz i to nieźle wypełniony .
Witaj Taro,
dzień dzisiaj zimny był i ponury, więc trzeba się było jakoś rozgrzewać.
Ja byłam w ogrodniczym i kupiłam piękne lilie azjatyckie Grand Cru w całkiem dobrej cenie i moje ukochane liliowce, nazwy zapomniałam. Trochę mnie te zakupy ucieszyły, bo padający na przemian śnieg i deszcz był mocno wkurzający.
ida74 pisze:Kurcze u mnie takich nie ma promocji -NIESTETY W przyszłym tygodniu jadę służbowo do szkółek z roslinami,ale nie biorę portfela naprawdę,tylko służbowo..... Dam radę....Nie oprę się..... ;:12