Ogród - hal1959 /r.2008/
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mariolu nie dziw się, od miesiąca wszyscy pokazują swoje róże a ja nie mogę choć mam ich sporo i wszystkie jak na złość sie spóżniaja,wyjątkowo w tym roku.
Izuniu też mi sie ona podoba,wygląda tak jak wyglądała na zdjęciu,gdy ją kupowałam,ale nie znam nazw.Kupowałam 3 lata temu i nie myślałam o nazwach,wydawalo mi się,że róża to róża.Po drugie nie zawsze była dołączona nazwa do kupowanej róży.Nawet mam zachowane metki ze zdjęciem i nazwy nie ma.
Izuniu też mi sie ona podoba,wygląda tak jak wyglądała na zdjęciu,gdy ją kupowałam,ale nie znam nazw.Kupowałam 3 lata temu i nie myślałam o nazwach,wydawalo mi się,że róża to róża.Po drugie nie zawsze była dołączona nazwa do kupowanej róży.Nawet mam zachowane metki ze zdjęciem i nazwy nie ma.
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Witam Halinko ponownie!
Jednak róże się wzięły za siebie. Zazdroszczę Ci, bo ja mam same czerwone.... I wiesz, poza jednym krzaczkiem i pnącą, też wszystkie jeszcze w pąkach...
Wczorajsze zakupy świetne. Może pokażesz, jak się prezentują na rabatkach?
A kupa kamieni niczego sobie. Czym transportowałaś?
A grad nie narobił szkód?
Pozdrawiam!
Jednak róże się wzięły za siebie. Zazdroszczę Ci, bo ja mam same czerwone.... I wiesz, poza jednym krzaczkiem i pnącą, też wszystkie jeszcze w pąkach...
Wczorajsze zakupy świetne. Może pokażesz, jak się prezentują na rabatkach?
A kupa kamieni niczego sobie. Czym transportowałaś?
A grad nie narobił szkód?
Pozdrawiam!