Moje początki - giga45
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
GIGA - poproszę o zdjęcia . Wiem że na działce jest zawsze duuużżżo pracy , ale chwilę odpocznij i zrób nowe FOTKI .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
No to moje kochane koleżanki zaczynam. Dzięki wszystkim za wizytke i ciesze sie, ze mnie odwiedzacie, bardzo mnie to mobilizuje do wszystkiego.
Fotki z dzisiaj za chwilke wkleje
Karo basen ma wymiary 2,2x2,2x1,5gł. Jest z cegły, pokryty tynkiem, na tynk woda szklana, następnie specjalna kauczukowa farba do basenu. pompa elektryczna do wybierania wody i wczoraj zakupil mąż filtr oraz specjalne tabletki do utrzymania czystej wody. To tyle spraw technicznych. Wody chwilowo brak bo susza, więc nie mogę sobie pozwolic na kąpiele, a ludzie nie mieliby czym podlewać. dziękuje Ci za wizytke.
Moniu, Wiolu, Haniu, Ewo, Lamio, Bożenko
a teraz obiecane fotki, choc jak juz pisałam nie jestem fotografem i nie sa one rewelacyjne.
chyba jakiś dzwonek
a następnie dorastające słoneczniki

a dalej nie znam nazwy

Fotki z dzisiaj za chwilke wkleje
Karo basen ma wymiary 2,2x2,2x1,5gł. Jest z cegły, pokryty tynkiem, na tynk woda szklana, następnie specjalna kauczukowa farba do basenu. pompa elektryczna do wybierania wody i wczoraj zakupil mąż filtr oraz specjalne tabletki do utrzymania czystej wody. To tyle spraw technicznych. Wody chwilowo brak bo susza, więc nie mogę sobie pozwolic na kąpiele, a ludzie nie mieliby czym podlewać. dziękuje Ci za wizytke.
Moniu, Wiolu, Haniu, Ewo, Lamio, Bożenko
a teraz obiecane fotki, choc jak juz pisałam nie jestem fotografem i nie sa one rewelacyjne.
chyba jakiś dzwonek

a następnie dorastające słoneczniki

a dalej nie znam nazwy

-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
-
BOzENA1542

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
GIGA ładne kwiatki , prosze o więcej , bo miło jest oglądąć kwiaty jakie rosną u innych - może czegoś nie mamy i trzeba będzie pomyśleć o posadzeniu u siebie .
Te różowe o których piszesz jakieś dzwonki to ŚLAZÓWKA .
Te różowe o których piszesz jakieś dzwonki to ŚLAZÓWKA .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków