Doniczki Abudabi
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gdzie Cię zawieruszyło?? Justynko - wracaj do nas!! 

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
O matko nooo, jestem jestem. Wracam. Ale mam tyle czytania, tyle zaległości, kosmos
Na razie brnę przez kolekcję znajomych forumowiczów, zanim przygniotą mnie swoimi kolekcjami forumowicze, z którymi się nie znamy, a nicków tu widzę tyle całkiem obcych
Więc babeczki, żyję, wracam, u mnie ok, tęskniłam

Więc babeczki, żyję, wracam, u mnie ok, tęskniłam

Pozdrawiam - Justyna
- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Justynko ważne że wróciłaś 
Żebyś nie traciła czasu na mój stary wątek > śpieszę Ci donieść że trikolorka od Ciebie żyje i ma się wspaniale :P Byłam z Bożenką na Równej i były dorosłe za całe 25 zł więc kupiłam i dla siebie i dla dziewczyn i Twoją dosadziłam do tamtej i teraz mam > właściwie M ma bo zabrał do siebie na ścianę > ozdobę jak się patrzy :P
Jeszcze raz serdecznie dziękuję :P
Może kiedyś zrobimy wspólny wyjazd na Równą
było by wspaniale :P
Całuski

Żebyś nie traciła czasu na mój stary wątek > śpieszę Ci donieść że trikolorka od Ciebie żyje i ma się wspaniale :P Byłam z Bożenką na Równej i były dorosłe za całe 25 zł więc kupiłam i dla siebie i dla dziewczyn i Twoją dosadziłam do tamtej i teraz mam > właściwie M ma bo zabrał do siebie na ścianę > ozdobę jak się patrzy :P
Jeszcze raz serdecznie dziękuję :P
Może kiedyś zrobimy wspólny wyjazd na Równą

Całuski
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Na równą zawsze! 8)
Dzięki dziewczyny
Ucięłam kawałek tri z pojedynczą parą liści. Gdzieś czytałam, że takie sadzonki ukorzenią się, ale nie rosną. Nie pamiętam gdzie to przeczytałam, ale nie było to źródło wiarygodne, bo teraz mam mały buszyk tricolorkowy w jednej doniczce. Doniczce anoli.
U mnie nic nowego nie przybyło. Przeciwnie. Zaliczyłam inwazję przędziorków na calateach. Wszystkie poszły do wora. Razem za nimi bluszcze. Wszystkie. Walczyłam, ale za późno je zauważyłam, za późno zdecydowałam się na chemię, trzeba było odrazu lecieć do OBI po Magusa
Poza tym podróż poślubna i dwutygodniowa opieka nad kwiatami mojego brata - bez komentarza
Dobrze, że po tygodniu wpadła mama, i trochę podlała, bo południowy parapet zaczął się zamieniać w step.
Dzieła dokończył Szajba, fiołki zostały mi sztuk dwa.
Reszcie roślin brak mojej uwagi tylko posłużył. Aeschynanthusy kwitły 3x, marmurek kwitnie non stop, ale ona tak chyba ma, tri odbiła w miejscach cięć, carnosa się wściekła, australis zaraz za nią.
FIGUŚ, Twoje wilczomlecze, zaryzykowałam i przecięłam na pół każdy pęd. Nie wiedziałam czy dobrze, bo ona nie przestają kwitnąć. Teraz mam 4 krzewiące sie wilczomleczyki
Dzięki dziewczyny

Ucięłam kawałek tri z pojedynczą parą liści. Gdzieś czytałam, że takie sadzonki ukorzenią się, ale nie rosną. Nie pamiętam gdzie to przeczytałam, ale nie było to źródło wiarygodne, bo teraz mam mały buszyk tricolorkowy w jednej doniczce. Doniczce anoli.
U mnie nic nowego nie przybyło. Przeciwnie. Zaliczyłam inwazję przędziorków na calateach. Wszystkie poszły do wora. Razem za nimi bluszcze. Wszystkie. Walczyłam, ale za późno je zauważyłam, za późno zdecydowałam się na chemię, trzeba było odrazu lecieć do OBI po Magusa

Poza tym podróż poślubna i dwutygodniowa opieka nad kwiatami mojego brata - bez komentarza

Dzieła dokończył Szajba, fiołki zostały mi sztuk dwa.
Reszcie roślin brak mojej uwagi tylko posłużył. Aeschynanthusy kwitły 3x, marmurek kwitnie non stop, ale ona tak chyba ma, tri odbiła w miejscach cięć, carnosa się wściekła, australis zaraz za nią.
FIGUŚ, Twoje wilczomlecze, zaryzykowałam i przecięłam na pół każdy pęd. Nie wiedziałam czy dobrze, bo ona nie przestają kwitnąć. Teraz mam 4 krzewiące sie wilczomleczyki

Pozdrawiam - Justyna
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Justynko milo, że do mnie wpadłaś.
Przykro słyszeć o Twoich stratach - jeśli chcesz się pobawić listeczkami fiołków, to możesz na mnie liczyć. Przy hibciach też
Bluszczy nie mam, to nigdy nie była moja mocna strona. Wróciłaś, to zaraz zapakujemy Ci parapety - choćby w upominku ślubnym 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona