Storczyki Storczykowej
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- miluck
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dusiu
Żółta Vanda nie jest zwyczajna, jest prześliczna , gdybym miała wybór między żółtą a w kratkę ,
nie wiem czy nie skusiłabym się na żółtą.
A tak w ogóle to one wszystkie są piękne bez względu na kolor, a już na pewno nad zwyczajne.
Cały czas czekam na zdjęcia wszystkich Twoich storczyków , coś się Słoneczko ociągasz.
Jagoda:P

Żółta Vanda nie jest zwyczajna, jest prześliczna , gdybym miała wybór między żółtą a w kratkę ,
nie wiem czy nie skusiłabym się na żółtą.
A tak w ogóle to one wszystkie są piękne bez względu na kolor, a już na pewno nad zwyczajne.
Cały czas czekam na zdjęcia wszystkich Twoich storczyków , coś się Słoneczko ociągasz.
Jagoda:P
- Storczykowa
właściwie to już wszystkie zdjęcia moich storczyków wstawiałam. a co do Vandy, ja zawsze marzyłam o niebieskiej, ale nigdy takiej nie miałam. a im dłużej czekam, tym bardziej jestem rozeźlona i zazdrosna, że inni je mają, a ja nie. Żółta Vanda wprawdzie jest ładna i chętna do kwitnienia, ale nigdy nie zastapi mi tej niebieskiej. ja ją kupowałam przez internet (do tego musiałam pół roku czekać, grrr) więc nie wiedziałam, jaka jest. Mam ją 2 lata. mam rózową w kratkę, kupiłam ją, bo nie było niebieskich i ta była jedyna na wystawie (nigdy wcześniej ani później już takich nie widziałam). puszcza liście, ale czekam na jej kwiaty... chciałabym taką niebieską... i chciałabym ją mieć jak najszybciej.
- Storczykowa
-
- 500p
- Od: 8 lut 2008, o 14:15
- Storczykowa