Oj, dobrych ludzi poznałem już sporo, teraz ja muszę się zamienić w dobrego człowieka Nie mam już serca prosić, a sasanki są dość często dostępne na rynku więc przy okazji sobie kupię
Anulko ależ u ciebie pięknie i kolorowo
Te tulipanki są śliczne . Powiedz mi czy ten narcyz jest tak biały jak wygląda na zdjęciu bo biel aż bije od niego a to się rzadko zdarza :P
Ależ pięknie u ciebie Tyle kwiatów, krzewów, kolorów ..... Oglądam i oglądam zdjęcia i nie wiem co mi się najbardziej podoba. Wszystko piękne, nawet dziki zakątek
Witaj Aniu, piszesz że masz małe czarne rybki w oczku, myślę że są to młode rybki , u mnie
2 lata temu pojawiły się takie małe czarne rybki, ponieważ mi one nie przeszkadzały, więc je zostawiłam, gdy podrosły to po jakimś czasie zaczeły sie przebarwiać na kolor swoich rodziców, tym sposobem małam wiele małych rybek które rozdawałam znajomym którzy zakładali oczka.
pozdrawiam serdecznie KDanuta
Pięknie, wiosennie i kolorowo jest u ciebie.Wszystko mi sie podoba. U mnie też narybek się powiększył. Na razie są małe, więc niech sobie wszystkie pływają. Później trzeba będzie pomyśleć co z tym zrobić.
Anulko - piękna wiosna!
Wiesz,ilekroć jestem u Ciebie podziwiam raz ogródek raz działkę i zawsze sie zastanawiam jak Ty to robisz,
że masz tak pięknie tu i tam. Utrzymać w takiej kondycji dwa różne miejsca - to sztuka nie lada.
Faktycznie Twoim roślinkom te wielkie ulewy przyniosły korzyść...ale teraz niech już Wam świeci słońce...
Pozdrawiam serdecznie.
Och Anulko ależ masz piękne żonkile a bratki.......cudeńka istne!
Zaglądam czsami do Ciebie i wreszcie postanowiłam się wpisać. Pozdrawiam cię serdecznie Maria
Wiolu,Dorotko,Danusiu,Wioletko,Grazynko,Elu,Aguś,Priamku,Krysiu,Marysiu bardzo Wam dziękuję za odwiedziny.Cieszę się ,ze do mnie zaglądacie.Ja tez jestem częstym gosciem w Waszych ogrodach choc nie zawsze się wpisuję.