Ogród - hal1959 /r.2008/
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tesko tak z rana
,nie było mnie więc witam teraz
,o tej porze to chyba już Cię nie ma,dzisiaj odlot,więc będziesz patrzeć na nas z góry,dlatego Ci
Kawkę wypijemy jak wrócisz
Zeniu pokaże się Ela na pewno,tylko kiedy
Gosiu oczywiście ,że leje cały czas, z niewielkimi przerwami
Halinko witaj
Życzę Wam dziewczynki miłego popołudnia i coś dla ochrony

Kawkę wypijemy jak wrócisz

Zeniu pokaże się Ela na pewno,tylko kiedy

Gosiu oczywiście ,że leje cały czas, z niewielkimi przerwami

Halinko witaj

Życzę Wam dziewczynki miłego popołudnia i coś dla ochrony

Dziewczyny, nie obraźcie się proszę, ale przez nadmiar powitań , pożegnań, kaw i ciastek
modzi się wkurzyli i robią rewolucję
Zerknijcie
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 9&start=64
modzi się wkurzyli i robią rewolucję
Zerknijcie
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 9&start=64
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- hal1959
Witajcie,dobrze,że zdążyłyście na ciacho,bo już nie ma.Trudno skoro jesteśmy gośćmi to musimy przestrzegać pewnych zasad,jestem ugodowa,nie obrażam się na nikogo za uwagi,jeśli ma to służyć naszemu dobru,to tyle.A tak szczerze ,to spodziewałam się takiej reakcji moderatorów,szkoda,że tak późno,ale cieszę się,że nauczyłam się pewnych rzeczy ,jeśli chodzi o obsługę komputera od forumowiczów.Mam nadzieję,że nie będzie z nami tak źle
.Może zostanie okazana nam jakaś łaska
Geniu,Zeniu,Jolu,Halinko,Asiu i Agnieszko witam Was dziewczynki u siebie,nie będzie już ciacha,zima u mnie za oknem,trochę mnie nie było,a tu taka napięta sytuacja się zrobiła.Ciekawe co dalej z nami będzie
.Poczytałam te stronki co Agnieszka podała,szkoda,że nie wcześniej pogrożono nam palcem nie doszłoby do tego.Mój M też coś przeczuwał,bo stwierdził,że wątki ogrodowe stały się bardzo osobiste,nie wiem co mam o tym myśleć.Wiem jednak ,że dużo się nauczyłam na tym forum w kwestii ogrodnictwa.Coś za dużo się rozpisałam.pozdrawiam 

Geniu,Zeniu,Jolu,Halinko,Asiu i Agnieszko witam Was dziewczynki u siebie,nie będzie już ciacha,zima u mnie za oknem,trochę mnie nie było,a tu taka napięta sytuacja się zrobiła.Ciekawe co dalej z nami będzie

- maakita
- Od: 17 maja 2007, o 08:47
Halinko z jednej strony szkoda z drugiej te wątki będą bardziej treściwsze. Nie przeczuwałam tego, ale dziwiłam się, że te wątki są takie mało treściwe tak daleko od ogrodu. Mam nadzieje, że dalej będzie fajnie i będziemy się wszyscy przyjaźnić
i mam nadzieje, że to co pisze nie jest znowu zaśmiecaniem wątku
.

- hal1959
Madziu nie wpadajmy w panikę ,przesadę,czy też skrajność,chyba rozmawiać można,byle nie przesadnie odbiegać od naszych ogrodów i doświadczeń z nimi związanych,bo w końcu znaleźliśmy się tu po to ,aby wymieniać swoje doświadczenia.Trochę wymknęło się to spod kontroli i wyszło zamieszanie.Na pewno gdyby były określone górne granice,myślę,że dostosowalibyśmy się,nikt z nas przecież nie zaśmiecał celowo wątku,wyszło to raczej z naszej nie wiedzy.A może dlatego ,że zima idzie i potrzebny był nam taki relaks
Na pewno będzie dalej fajnie
,tylko ta zima za długa
.Cóż będę miała okazję swoje sikorki doglądać,jutro kupuję im słoninkę 

Na pewno będzie dalej fajnie